Fotobehang van oude industriële muur

Voor Le Roy Theaterproducties hebben wij een woonkamer schitterend mogen aankleden met een prachtig fotobehang van een oude muur. Door de vintage industriële uitstraling van dit fotobehang krijgt de woonkamer direct een compleet andere sfeer!

Lees meer...

Raamfolie voordeur - Particulier uit Tilburg

Raamfolie voor de voordeur

Een particuliere klant uit Tilburg heeft haar voordeur door UniekeStickers.nl laten beplakken met een op maat gemaakte raamfolie voor de voordeur. Door de teksten en cijfers uit raamfolie met zandstraal effect te snijden is deze goed van buitenaf leesbaar.

Lees meer...

Matglas raamfolie met fotoprint

matglas raamfolie met foto print

Voor een zakelijke klant uit Rotterdam hebben wij diverse ramen mogen voorzien van een matglas raamfolie voor meer privacy. Het mooie van deze raamfolie is dat het zich uitstekend laat bedrukken met prachtige foto's of designs. Ook deze klant heeft gekozen voor een prachtige op maat gemaakte raamfolie met fotoprint waarmee het kantoor een prachtige eye-catcher krijgt!

Lees meer...

Raamstickers met logo - Salon Lilly

Voor Salon Lilly uit Rotterdam heeft UniekeStickers.nl wel een heel bijzondere stickerfolie gebruikt. De wens van de klant was om raamstickers te bestellen met een echte koper-structuur. Uiteraard ben je voor dit soort bijzondere stickers bij UniekeStickers aan het juiste adres!

Lees meer...

Klantbeoordeling