3D Muurstickers

3D Muurstickers

Met de nieuwe 3D-muurstickers van UniekeStickers.nl wordt iedere muur een kunstwerk. Met onze extreem realistische muurstickers wordt een optische illusie gewekt waardoor uw ruimte er groter uit zal zien.

 

U kunt kiezen uit een aantal muursticker-designs in onze webshop, of wij maken uw 3D-muursticker geheel op maat. Zonder extra kosten! Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is een foto aan te leveren die u graag in de 3D-muursticker wenst te hebben, en onze ontwerpers plaatsen deze dan in het 3D ontwerp. Hiervan ontvangt u natuurlijk altijd eerst een voorbeeld.

3D muursticker van je eigen foto

Muurstickers van duurzaam vinyl die 100% blijven kleven

Een veel gehoorde klacht is dat de muursticker niet goed blijven plakken. De muurstickers van UniekeStickers.nl worden gedrukt op zeer hoogwaardig polymeervinyl van Arlon. Onze muurstickers zijn voorzien van een extreem sterke lijmlaag die zelfs uitstekend blijft kleven op zuigende ondergronden zoals stucwerk en baksteen!

 

Wilt u meer informatie over onze (3D)(muur)stickers? Vult u dan onderstaand contactformulier in en wij nemem zeer spoedig contact met u op, of neem een kijkje in onze webshop.

 

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
donderdag 09 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling