Arabische of Chinese raamfolie

raamfolie_marokkans

 

Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom maken wij onze raamfolie voor u op maat. Gewoon zoals u dat wilt. Zo hebben wij ook veel klanten die graag een raamfolie in hun eigen moedertaal wensen te hebben. Of u nou Russisch, Chinees of Marokkaans bent, wij ontwerpen en produceren het voor u.

Arabische raamfolie

Veel gehoorde vraag is of wij ook Arabische raamfolie kunnen maken. Natuurlijk kunnen wij dat! Wij maken immers de raamfolies geheel op maat. Maar hoe werkt het? Het is eigenlijk heel eenvoudig. U levert ons een afbeelding of ontwerp aan, en geeft de afmetingen van uw raam op. Wij hebben technieken in huis om uw afbeelding te verwerken en om te zetten in een ontwerpvoorstel.

 raamfolie arabisch

 Chinese en Arabische tekens uit raamfolie

Als het ontwerpvoorstel, dat wij u van tevoren per email toesturen, is goedgekeurd starten wij met het produceren van de raamfolie. Naast dat wij de folie kunnen contour snijden (dus de teksen en elementen uit de folie snijden) kunnen wij ook raamfolie bedrukken, in kleur of zwartwit. Het is zelfs mogelijk om een combinatie hiervan te laten maken. Foto's, teksten of patronen, wij maken raamfolie zoals u dat wilt.

raamfolie marokkaans

Raamfolie laten monteren

Onze raamfolie wordt geleverd met eenvoudige handleiding en montage hulpstuk. Bent u zakelijke klant of wilt u de montage liever toch uitbesteden? Dat kan! Doordat wij veel montagewerkzaamheden uitvoeren onder de naam DecoPartners kunnen wij uw folie tegen een zeer gunstig tarief komen monteren.

arabische raamfolie

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van op maat gemaakte raamfolie!

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 30 maart 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling