Customized Fotobehang voor meisjeskamer

Customized Fotobehang voor meisjeskamer

Echt op maat gemaakt fotobehang voor de meidenkamer. Roze, hartjes, prinsesjes en feeën. Alles is in het behang verwerkt. Zelfs een naam wordt er subtiel maar fraai in verwerkt. Jouw eigen op maat gemaakte fotobehang. Voor een tweetal klanten uit Lexmond hebben wij dit behang mogen produceren en monteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel meer...

 

Welke meid wil er nou geen roze slaapkamer met hartjes en sprookjesfiguren? UniekeStickers heeft voor een tweetal klanten uit het midden van het land een prachtig persoonlijk fotobehang mogen produceren en monteren. Als finishing touch is ook de naam in het behang verwerkt. Hoe uniek is dat?!

fotobehang op maat gemaakt voor meisjeskamer

Fotobehang laten monteren

Standaard produceert UniekeStickers haar fotobehang op duurzaam vliesbehang van het merk Erfurt. Grote voordeel van dit materiaal is dat het zeer eenvoudig te monteren is. Bovendien is het materiaal stevig en duurzaam waardoor het een lange levensduur heeft en krasvast is.

Voor deze klanten is gekozen voor een naadloos behang. Dit type behang kan (nog) niet via onze webshop worden besteld maar eventueel wel via ons contacformulier. Naadloos fotobehang wordt vaak toegepast in professionele situaties waarbij hoge eisen worden gesteld aan de wandbekleding. Ook als particulier kunt u naadloos fotobehang bestellen. Het behang wordt, zoals de naam al zegt, naadloos en uit één stuk geproduceerd en gemonteerd op uw muur. Voordeel is dat u geen naden heeft, het behang zeer sterk en duurzaam is waardoor is ongevoelig is voor krassen en eenvoudig te reinigen is.

fotobehang op maat gemaakt voor meidenkamer

Laat je eigen fotobehang ontwerpen en produceren

Wil je ook je eigen fotobehang laten ontwerpen, produceren en misschien wel laten monteren, dat kan! Onze grafische afdeling laat u graag de mogelijkheden zien en kunnen u een prijsindicatie geven. Neem hierdoor vrijblijvend contact met ons op. Liever kiezen uit één van onze prachtige designs? In onze webshop treft u vele soorten fotobehang aan welke wij kosteloos kunnen aanpassen aan uw wensen en afmetingen.

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
donderdag 09 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling