De mogelijkheden van raamfolie

U heeft een groot raam in uw keuken of woonkamer en mensen kunnen zonder belemmering naar binnen kijken, of uw voordeur heeft zoveel glas dat het net lijkt alsof er niet eens een deur in zit. Wat doet u dan? Natuurlijk kunt u bij de bouwmarkt een gordijntje of een stuk vitrage kopen. Maar dat houdt zoveel licht tegen en brengt veel stof en schoonmaakwerk met zich mee. Heeft u dan wel eens aan raamfolie gedacht? De raamfolie producten van UniekeStickers.nl worden op maat geproduceerd uit duurzame foliesoorten, zijn eenvoudig en zonder luchtbelletjes aan te brengen en geven licht en sfeer aan uw ruimte!

 

Raamfolie voordelig en op maat gemaakt

Er zijn verschillende soorten raamfolie die wij aanbieden. In basis zijn al onze raamfolie materialen uit dezelfde duurzame basis gemaakt alleen hebben deze allen een andere uitstraling. Zo is er een melkglasfolie die uw raam een matglas effect geeft. Hiermee creëert u sfeer en biedt het u  privacy doordat er wel licht door de folie heen kan komen, maar u kunt er niet doorheen kijken door het matglas-effect. Bovendien is het zelfs mogelijk dit type raamfolie te bedrukken met een mooie afbeeding, een eigen ontwerp of met een stuk tekst of logo.

raamfolie met foto print

Raamfolie voor uw voordeur

Wilt u raamfolie op uw voordeur, dan is een zandstraalfolie wellicht voor u een mooie keuze. Dit materiaal het net zoals de melkglas een matglas-effect met als verschil dat er microscopisch klein glinsterende pareltjes in de folie verwerkt zitten. Door deze subtiele schittering heeft de folie een mooie uitstraling op uw raam als er elementen uitgsneden worden zoals uw naam of uw huisnummer. De raamfolie geeft door het glinsterende effect een goed contrast op uw (voordeur)raam waardoor de tekst, het ontwerp of een logo goed te zien zal zijn. Uiteraard wordt deze folie niet alleen op voordeuren toegepast maar kan ook op spiegels, douchecabines en douchedeuren of andere glazen ondergronden gebruikt worden.

melkglasfolie met foto print
Door de melkglasfolie te bedrukken met een foto en een stuk tekst of huisnummer krijgt uw woning direct een unieke en herkenbare uitstraling.

raamfolie melkglasfolie matglas print
Deze klant heeft gekozen voor een raamfolie met een foto van de Domtoren. U kunt echter ook zelf uw eigen foto of foto's door ons op de folie laten drukken of maak een keuze uit onze beeldbank waarop meer dan een miljoen foto's van zeer hoge kwaiteit te bewonderen zijn.

Eenvoudig raamfolie bestellen en monteren

Bent u opzoek naar een eigen style en een uniek stukje raamdecoratie? Dan zijn de raamfolie producten van UniekeStickers.nl echt een goede keuze! Al onze raamfolie designs worden op maat gemaakt. U vult de afmetingen van uw raam of ramen in en de prijs wordt direct voor u berekend. Als u bij ons de bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons eerst een ontwerpvoorstel op basis van het gekozen design en de opgegeven afmetingen. Pas als u tevrden bent over het voorstel nemen wij uw raamfolie in productie en ontvangt u het product binnen 7 werkdagen in huis.

raamfolie eigen ontwerp
Wilt u liever iets strakkers waarbij de tekst of een afbeelding uit de raamfolie gesneden is? Kies dan voor de zandstraalfolie.

raamfolie met naam uitgesneden op voordeur

Onze raamfolie is zeer eenvoudig aan te brengen en wordt geleverd inclusief gratis montage rakeltje en een duidelijke handleiding.

Meer informatie over raamfolie?

Heeft u een speciaal verzoek of wenst u door ons een raamfolie ontwerp te laten maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met uw op maat gemaakte raamfolie of ontwerp.

 

 

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
donderdag 09 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling