Decoreer uw lampenkap

Decoreer uw lampenkap

Hoe leuk en origineel is dat?! Zelf uw eigen lampenkap decoreren met bijvoorbeeld uw eigen tekst. UniekeStickers.nl heeft voor u een goedkope en eenvoudige manier om uw lampenkappen te verfraaien.

Naast onze hoogwaardige vinylfolies hebben wij ook speciale stickerfolie die is voorzien van een extra sterke lijmlaag. Deze folie is van een zeer hoge kwaliteit. Zo krimpt de folie niet, is deze bedrukbaar in alle kleuren of afbeeldingen en heeft de folie bovendien een zeer sterke lijmlaag waardoor deze op nagenoeg iedere ondergrond perfect blijft zitten! Zelfs op stoffen lampenkappen.lampenkapsticker

Nadat u uw tekst of ontwerp heeft gekozen of gemailt, wordt uw decoratiesticker zorgvuldig gedrukt en/of contourgesneden. De sticker wordt vervolgens voorzien van een papieren applicatietape die ervoor zorgt dat alle letters en eventuele elementen netjes bij elkaar zitten. Zo wordt het geheel in één keer op de lampenkap geplakt.

sticker op lampenkap

Nadat u de papieren applicatietape vervolgens van de lampenkap af trekt, blijft de tekst en eventuele design elementen netjes achter op de lampenkap. Uniek en absoluut origineel.

Geef uw ideëen de vrijheid of laat u verassen door onze ontwerpsuggesties en neem gerust contact met ons op middels ons contactformulier.

lampenkapbestickering

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties 1

Gast - Sander op vrijdag 10 november 2017 10:29

Wat een goed idee om zo een simpele lampenkap te pimpen!

Gr Sander

Wat een goed idee om zo een simpele lampenkap te pimpen! Gr Sander
Gast
zondag 05 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling