Laat uw eigen verfsjabloon maken

Laat uw eigen verfsjabloon maken

Dat kan simpel en voordelig bij UniekeStickers.nl

Laat van uw eigen tekst, afbeelding of bestand een verfsjabloon op maat maken. U heeft al een sjabloon vanaf een paar euro!

Verfsjablonen voor iedere toepassing en ondergrond

De verfsjablonen, of ook wel plaksjablonen genoemd, worden geheel op maat gemaakt. Voor iedere toepassing hebben wij daar wel een geschikt sjabloonfolie voor. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een sjabloon produceren voor gladde oppervlakten zoals glas, tegeltjes en meubels, maar ook voor moeilijke ondergronden zoals beton, ruw hout (steigerplanken e.d.) en zelfs stoeptegels en bakstenen! Daarmee gaat een wereld open voor iedere creatieveling!

verfsjablonen laten maken

Hoe werkt een verfsjabloon?

Simpel! U mailt ons uw foto, bestand of tekst, en wij zetten deze digitaal om naar een sjabloon. Mocht u geen inspiratie hebben, dan kan één van onze vormgevers u wellicht wat tips of ideeën geven.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u binnen enkele werkdagen uw sjabloon. Onze sjablonen zijn plak-sjablonen. U verwijdert de papieren drager en plakt vervolgens het sjabloon, net als een sticker, op de te schilderen ondergrond. Daarna verwijdert u de applicatie tape. Deze tape zorgt ervoor dat alle stukjes van uw sjabloon netjes bij elkaar bljven zitten.

Zodra de applicatietape eraf is getrokken kunt u beginnen met schilderen, spuiten of tamponeren. Als de verf dan uiteindelijk droog is, verwijdert u het sjabloon net zo eenvoudig als een sticker. Onze sjablonen zijn eenvoudig aan te brengen en net zo eenvoudig te verwijderen. Hierna is uw sjabloonproject klaar!

plaksjablonen

Een wereld vol mogelijkheden met verfsjablonen

Met onze verfsjablonen gaat werkelijk een wereld van mogelijkheden voor u open! Omdat onze sjablonen op iedere ondergrond blijft kleven kan er op nagenoeg iedere ondergrond een prachtige creatie worden aangebracht. Bijvoorbeeld in uw interieur. Een schitterende tekst of afbeelding op uw muur, tafel, vloer of keukenkasjes schilderen, echt alles kan!

Wilt u meer informatie, inspiratie of een vrijblijvende prijsopgave voor een sjabloon? Neem gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 03 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling