Muurteksten

Muurteksten

Laat uw eigen tekst of spreuk schitteren op uw muur met op maat gemaakte muurteksten van UniekeStickers.nl

 

Verander uw kale muur in een mum van tijd om in een sfeervolle wand met uw persoonlijke muurtekst. UniekeStickers.nl heeft  teksten in allerlei verschillende talen die u eenvoudig kunt aanbrengen op uw muur. De teksten zijn veelal gemaakt in verschillende stylen; sierlijke letters of juist heel strak.

Naast teksten is het ook mogelijk om logo's, vormen of afbeeldingen als muursticker te maken.

muur
Op deze wand wordt de muurtekst aangebracht

muurtekst plakken
De muurtekst wordt eerst op de juiste plek geplakt mbv een strookje schilderstape

Een persoonlijke muurtekst

Wat is nou leuker dan een persoonlijke spreuk, quote of zin op uw muur? Wij maken de muurteksten ook voordelig op maat. Daarbij is veel mogelijk. Heeft u zelf een idee gezien op internet of een suggestie, dan maken wij voor u de tekst zoals u dat wilt. Heeft u geen inspiratie of voorbeeld, dan denken wij graag met u mee! Een van onze vormgevers zal uw persoonlijke muurtekst voor u ontwerpen waarna u eerst een mooi voorstel van ons ontvangt. Pas als u tevreden bent maken wij er een prachtige en persoonlijke wandtekst van.

muurtekst
De muurtekst is aangebracht en pronkt op de wand


Muurstickers aanbrengen is kinderspel

Een muurtekst is eigenlijk een sticker die gesneden wordt uit een hele dunne folie. Het aanbrengen van de muursticker hoeft gelukkig niet letter voor letter maar gaat in één beweging op de muur. Nadat u de sticker hebt aangestreken kunt u de applicatietape (papieren voorkant) eenvoudig loshalen. Wat overblijft is een prachtige muurtekst zonder omranding of achtergrond. Strakker dan muurverf!

muurtekst detail

Wij werken uitsluitend met de beste zelfklevende folies van het merk Avery. Onze folies zijn van een duurzame kwaliteit waaraan hoge eisen mogen worden gesteld. Mede hierdoor staan wij achter ons product en kunnen wij u de garantie geven dat u jarenlang plezier van uw muurtekst zal hebben.

Wilt u zelf ook een mooie en persoonlijke tekst op uw muur? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verassen door de vele mogelijkheden en onze scherpe prijzen!

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zondag 05 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling