Raamfolie met fotoprint op maat gemaakt

Raamfolie met fotoprint op maat gemaakt

Voor Zorgcomplex 's Heeren Lo heeft UniekeStickers leuke op maat gemaakte raamfolies mogen produceren en monteren. Benieuwd naar het resultaat? Lees snel verder...

De bewoners van zorgcomplex 's Heeren Lo hadden een wens om ieder een stukje persoonlijke privacy te hebben. Zo mochten de mensen zelf hun eigen wensen kenbaar maken waarna UniekeStickers de folies heeft ontwerpen en geproduceerd.

raamfolie met print op maat gemaakt 

Raamfolie laten monteren

Omdat grote raamfolies soms wat lastiger te monteren zijn, en mensen liever geen risico willen lopen, kan men de folie ook door UniekeStickers laten monteren. Onze mensen monteren snel en vakkundig uw raamfolie bij u thuis of op locatie. Omdat de kosten van de montage afhangt van vele factoren zoals grootte, aantal en woonplaats, kunnen wij helaas geen standaard prijzen noemen. Bent u benieuwd wat de montagekosten voor u zullen zijn? neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en vrijblijvende prijsopgave.

raamfolie bert en ernie

Raamfolie van uw eigen foto of bestand

Naast dat u de folie voor onze grafische afdeling kunt laten ontwerpen, is het ook mogelijk dat wij de raamsticker bedrukken met uw eigen foto of bestand. De meeste fotocamera's en bestanden op internet zijn tegenwoordig groot genoeg om mooi en scherp af te laten drukken op onze raamfolies. Natuurlijk mag u bij twijfel of vragen contact met ons opnemen. Sowieso zullen wij voor productie van uw folie altijd uw bestanden goed controlleren alvorens de raamfolie te produceren. In onze webshop kunt u snel en eenvoudig uw eigen raamfolie met eigen bedrukking bestellen.

Print op raamfolie van hoge kwaliteit

Voor onze raamfolie gebruiken wij uitsluitend duurzame folie van gerenommeerde merken als Avery en 3M. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit bieden die er op raamfolie gebied is.

raamfolie met bus

raamfolie met racewagens in slaapkamer

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zaterdag 28 maart 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling