Wandbestickering voor kinderkamers

Muren met structuur, of liever een behang dat zonder gedoe later weer eenvoudig verwijdert kan worden? Wat dacht u van een wandbestickering? Voor een tweetal kinderkamers hebben wij ditmaal een leuk design mogen ontwerpen en aangebracht op twee verschillende soorten wanden.

Muur Design op maat

We beginnen natuurlijk met een ontwerpvoorstel. Dat kan een keuze zijn uit onze enorme foto-databank waarin vele miljoenen prachtige afbeeldingen staan van zeer hoge kwaliteit, of u kiest ervoor om het design door ons geheel op maat te laten maken. Wij bespreken uw wensen en maken het ontwerp helemaal voor u op maat.

kinderkamerdesign Tekengebied 1
Het ontwerp wordt op maat gemaakt en in productie genomen nadat u tevreden bent

Nadat het ontwerpvoorstel is goedgekeurd gaan wij het drukken op de juiste folie. Voor ieder type muur of toepassing hebben wij wel een geschikte folie. Uiteraard komen wij dit allemaal vooraf met u bespreken en zoeken wij samen met u naar het perfecte design en type muurfolie.

kinderkamer muursticker xxl
De muurstickers worden met UV-bestendige inkten gedrukt en voorzien van een extra beschermlaag voor een duurzaam resultaat

Muren met structuur of korrel

Als u een muur met structuur wilt laten behangen zal er eerst een stucadoor langs moeten komen om de wand glad en vlak af te werken. Een hoop gedoe en flinke kosten! Maar wat dacht u van onze speciale muurfolie met extreem sterke kleefkracht? De folie is speciaal gemaakt voor dit soort ondergronden en heeft een duurzame hechting hierop. Bovendien is de folie na verloop van tijd weer eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten of gedoe zodat u weer een mooie schone muur overhoudt.

muurbestickering kinderkamer

 wandbestickering kinderkamer
Muurbestickering met removable muurfolie zodat de bestickering in de toekomst eenvoudig en zonder gedoe verwijdert kan worden

Eenvoudig te verwijderen muurbestickering

Heeft u echter een gladde en vlakke muur waarop u een tijdelijke bestickering wilt? Dan is onze removable muurfolie echt iets voor u. Door de speciale niet-permanente kleeflaag van deze muursticker is de hechting perfect maar na enkele jaren ook net zo eenvoudig weer te verwijderen. Ook hierbij heeft u geen last van lijmresten of gedoe.

muurbestickering op ruwe ondergronden
Heeft u structuur of korrelpleister op de muur? Geen probleem met onze speciale high-tack muurfolie!

 

muurbestickering over korrelpleister

Meer informatie over wandbestickering

Wilt u meer informatie over onze wandbestickering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zaterdag 28 maart 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling