XL deursticker antieke eiken deur

XL deursticker antieke eiken deur
XL deursticker antieke eiken deur 19172189
Verkoopprijs € 18,09
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Kies voor een permanente uitvoering als u een duurzame deursticker wilt die jarenlang perfect blijft zitten. Liever de deursticker binnen enkele jaren weer eenvoudig verwijderen? Kies dan voor de removable variant.
Kies uw uitvoering

Preloader

XL deursticker antieke eiken deur

Met de XL deursticker antieke eiken deur verandert u in een handomdraai een saaie deur in een weergaloos mooie entree. Deze deursticker met een oude Argentijnse eiken deur erop afgebeeld toont bijzondere houtsnijwerken en verweerde panelen die echt antiek aandoen. Zoekt u naar een echte antieke eiken deur die volledig aansluit op de rest van uw interieur? Dan zal het lastig zijn die te vinden in exact de juiste maten. Daarom is een deursticker van een antieke Argentijnse deur een geweldig alternatief. Deze oude houten deur is een lust voor het oog, zeker als u houdt van deze specifieke stijl en de prachtige verweerde look.

XL deursticker antieke eiken deur bestellen

De XL deursticker antieke eiken deur met de foto van een oude Argentijnse eiken deur wordt helemaal op maat gemaakt. Hoe gaat dat in zijn werk? U meet uw deur goed op en vul afmetingen van uw deur in. Maak vervolgens een keuze uit onze verschillende sticker materialen en wij drukken de foto haarscherp in hoge resolutie als prachtige XL deursticker op uw materiaalkeuze en afmetingen. Blijkt dat de afmetingen van uw deur erg afwijken van de verhoudingen van de foto dan sturen wij u eerst een ontwerpvoorstel. Pas als deze is goedgekeurd wordt de XL deursticker antieke eiken deur in productie genomen.

Hoge kwaliteit deurstickers

Al onze XL deurstickers worden gedrukt op een professioneel vinylfolie en voorzien van een duurzame beschermlaag. Deze materialen zijn geschikt voor interieur gebruik en voorzien van B1-classifisering. Daarmee voldoen onze XL deurstickers aan de strenge voorwaarden voor interieur gebruik en is de brandwerendheid van het materiaal getoest en gecertificeerd. Qua uitstraling kunt u kiezen uit een glanzende of matte variant. Door deze extra beschermlaag na het drukproces aan te brengen over de deursticker is uw deurfolie extra goed beschermd tegen vocht, vuil en verkleuring. Doordat onze deurstickers tevens worden gedrukt met milieuvriendelijke UV-bestendige inkten blijven de kleuren van de bedrukking jarenlang mooi!

XL deursticker op maat gemaakt

Onze deurstickers worden allemaal "in-huis" geproduceerd met de nieuwste printtechnieken en volledig voor u op maat gemaakt. Hiermee kunnen wij snel uw op maat gemaakte deursticker produceren en leveren. Nadat u uw deursticker heeft besteld ontvang u de deursticker binnen 5 werkdagen in huis. Met de eenvoudige handleiding en het gratis montagerakeltje is het aanbrengen van de XL deursticker kinderspel.

Bent u zakelijke klant en wilt u een meer persoonlijke aanpak? Onder de naam Deco Partners hebben wij vele interieur projecten mogen voorzien van complete interieur restyling met o.a. onze XL deurstickers en andere Interieur Graphics. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje bij onze zakelijke projecten.


Klantbeoordeling