XL deursticker beachhouse

Kleurrijke beachhouse deur
Kleurrijke beachhouse deur 7384549_ds
Verkoopprijs € 18,09
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Kies voor een permanente uitvoering als u een duurzame deursticker wilt die jarenlang perfect blijft zitten. Liever de deursticker binnen enkele jaren weer eenvoudig verwijderen? Kies dan voor de removable variant.
Kies uw uitvoering

Preloader

Kleurrijke beachhouse deur als XL deursticker bestellen

Ben je ook zeg gek op het strand? Wat dacht je dan van deze kleurrijke deursticker beachhouse! Met deze vrolijke deursticker verander je je eigen deur in mum van tijd om tot echte beachhouse  en waan je jezelf op een tropisch strand. De foto van deze beachhouse deur is gemaakt op het strand van Cuba en heeft daardoor een typisch tropische uitstraling. Daarmee past deze unieke deursticker in ieder kleurrijk en warm interieur. Onze deurstickers beachhouse, ook wel deurfolie genoemd, worden op maat  gedrukt op duurzaam zelfklevend vinyl waarbij je kunt kiezen uit een permanente of removable variant. De permanente deursticker beachhouse heeft een duurzame verkleving op gladde en vlakke deuren. De folie is eenvoudig aan te brengen en heeft een duurzame hechting. Wil je de beachhouse deursticker binnen een paar jaar weer eenvoudig kunnen verwijderen dan kun je beter kiezen voor de removable variant. Deze zelfklevende vinylsticker is voorzien van een speciale lijmlaag die uitstekend hecht op gladde en vlakke ondergronden maar binnen enkele jaren zonder lijmresten of gedoe zo van de deur afgehaald kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Deursticker van een vrolijke beachhouse op maat gemaakt

De deursticker beachhouse deur fleurt en kleurt de deur vrolijk op en wordt helemaal op maat gemaakt. U voert de afmetingen van uw deur in en wij drukken de foto van uw keuze op het gewenste materiaal. Wij kijken de afmetingen erg af van de verhoudingen van de foto dan sturen wij je eerst een ontwerpvoorstel. Pas als deze is goedgekeurd wordt de XL deursticker beachhouse in productie genomen.

Deursticker beachhouse van hoge kwaliteit

Al onze XL deurstickers beachhouse worden voorzien van een speciale beschermlaag. Daarbij kun je kiezen uit een glanzende of matte variant. Door deze beschermlaag is uw deurfolie extra goed beschermd tegen vocht, vuil en verkleuring. Doordat onze deurstickers tevens worden gedrukt met mileuvriendelijke UV-bestendige inkten blijven de kleuren van de bedrukking jarenlang mooi!

Snelle levering van de beachhouse deurstickers

Onze deurstickers beachhouse worden allemaal "in-huis" op maat geproduceerd met de nieuwste printtechnieken. Door onze eigen productie  kunnen wij snel uw op maat gemaakte deursticker drukken, snijden en keveren.. Nadat u uw deursticker heeft besteld ontvang u de deursticker binnen 5 werkdagen in huis. Met de eenvoudige handleiding en het gratis montagerakeltje is het aanbrengen van de XL deursticker beachhouse kinderspel.


Klantbeoordeling