XL deursticker ruitdeur strak wit

xlvd04_Ruitdeur strak wit - voorbeeld
xlvd04_ruitdeur strak wit
Verkoopprijs € 18,09
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Kies voor een permanente uitvoering als u een duurzame deursticker wilt die jarenlang perfect blijft zitten. Liever de deursticker binnen enkele jaren weer eenvoudig verwijderen? Kies dan voor de removable variant.
Kies uw uitvoering

Preloader

XL deursticker ruitdeur strak wit bestellen

Onze XL deursticker ruitdeur strak wit is een prachtig exemplaar. Ben je op zoek naar een witte XL deursticker van een sterke kwaliteit? Dan is deze witte ruitdeur sticker echt iets voor jou. Met deze realistische XL deursticker van een mooie witte voordeur verander je elke saaie deur om tot een bijzondere uitvoering. De foto van de deur met ruitjes is van een hoge kwaliteit en daarom heeft de sticker op de deur een zeer realistische uitstraling. Deze XL deursticker, ook wel deurfolie genoemd, wordt op maat gemaakt en gedrukt op duurzaam zelfklevend vinyl. Je kunt daarbij kiezen uit een permanente of removable variant.

Permanente of removable deursticker

Wil je een permanent klevende XL deursticker? De permanente versie van onze XL deursticker heeft een langdurige verkleving op gladde en vlakke deuren en is eenvoudig aan te brengen. Wil je de mogelijkheid hebben om deze XL deursticker binnen een aantal jaren te kunnen verwijderen, dan kies je beter voor de removable versie. Deze removable zelfklevende XL vinylsticker is voorzien van een speciale lijmlaag die sterk hecht op gladde en vlakke ondergronden. Hij kan echter ook binnen enkele jaren van de deur verwijderd worden, zonder gedoe of achterblijvende lijmresten.

Deursticker van realistische witte ruitdeur op maat gemaakt

De XL deursticker ruitdeur strak wit wordt helemaal op maat gemaakt en zorgt er voor dat jouw deur een totaal ander uiterlijk krijgt. Als je hem wilt bestellen, voer dan de afmetingen van je deur in en wij drukken deze mooie foto van een witte ruitdeur op het door jou gekozen materiaal. Daarbij kijken wij de afmetingen af van de verhoudingen op de foto. Natuurlijk sturen we je eerst een ontwerpvoorstel. Heb je die goedgekeurd? Dan nemen we deze XL deursticker strak witte ruitdeur in productie.

XL deursticker ruitdeur strak wit van hoge kwaliteit

Als je bij ons een XL deursticker ruitdeur strak wit bestelt, dan voorzien we hem altijd van een speciale beschermlaag. Deze beschermlaag is verkrijgbaar in een glanzende of matte variant. Door deze beschermlaag is de folie op je deur extra goed beschermd tegen vocht, verkleuring en vuil. Wij bedrukken onze deurstickers bovendien met milieuvriendelijke en UV-bestendige inkten. Daardoor blijven de kleuren van de bedrukking jarenlang mooi.

Snelle levering van onze XL deurstickers

Onze deurstickers met print worden allemaal "in-huis" op maat geproduceerd, met de nieuwste en milieuvriendelijke printtechnieken. Omdat wij deze in eigen productie kunnen maken kunnen wij je op maat gemaakte deursticker snel drukken, snijden en keveren. Heb je je deursticker besteld? Dan ontvang je hem binnen vijf werkdagen thuis. Het aanbrengen van deze XL deursticker is reuze eenvoudig met de duidelijke handleiding en het gratis montagerakeltje.


Klantbeoordeling