XL deursticker voordeur rooster klassiek wit

xlvd03_Voordeur rooster klassiek wit - voorbeeld
xlvd03_Voordeur rooster klassiek wit
Verkoopprijs € 18,09
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Kies voor een permanente uitvoering als u een duurzame deursticker wilt die jarenlang perfect blijft zitten. Liever de deursticker binnen enkele jaren weer eenvoudig verwijderen? Kies dan voor de removable variant.
Kies uw uitvoering

Preloader

XL deursticker klassiek witte voordeur bestellen

Wil jij een XL deursticker klassiek witte voordeur met rooster bestellen? Een goed idee! Met deze klassiek witte voordeur verander je iedere deur in een echte klassieke huisdeur. Omdat de foto van deze witte voordeur van een hoge kwaliteit is heeft hij een zeer realistische uitstraling. Deze XL deursticker, ook wel deurfolie genoemd, maken wij op maat en drukken we op duurzaam zelfklevend vinyl. Bi de uitvoering ervan kun je kiezen tussen twee opties: een removable variant of een permanente versie.

Permanente of removable verkleving

De permanente XL deursticker met een print van een klassiek witte voordeur heeft een duurzame verkleving op gladde en vlakke deuren. Je kunt hem eenvoudig aanbrengen en daarna heeft hij een langdurige hechting. Wil je deze XL deursticker klassiek witte voordeur binnen een paar jaar weer kunnen verwijderen? Kies dan voor de removable versie. Deze zelfklevende XL deursticker van vinyl is voorzien van een speciale lijmlaag. Hij hecht uitstekend op vlakke en gladde ondergronden, maar je kunt hem ook binnen een aantal jaren zonder lijmresten eenvoudig weer verwijderen.

Op maat gemaakte deursticker van een Hollandse klassieke voordeur

De XL deursticker klassiek witte voordeur met rooster wordt helemaal op maat gemaakt en verandert iedere deur in een echte voordeur. Wil je hem bestellen? Voer dan de afmetingen van je deur in en wij drukken de foto van de deur op het gewenste materiaal. Wij bepalen de afmetingen van je deur aan de hand van de verhoudingen van de foto. Is ons voorstel klaar, dan sturen wij je dit ontwerpvoorstel eerst toe. We nemen hem daarna pas in productie als deze door jou is goedgekeurd.

XL deursticker klassiek witte voordeur van hoge kwaliteit

Ga jij een klassiek witte voordeur deursticker bestellen? Weet dan dan al onze XL deurstickers worden voorzien van een speciale beschermlaag. Bij het bestellen van de deursticker kun je kiezen uit een glanzende of matte beschermlaag. Met deze laag is jouw deurfolie extra goed beschermd tegen vocht, verkleuring en vuil. Overigens drukken wij onze deurstickers tevens met milieuvriendelijke UV-bestendige inkten. Daardoor blijven de kleuren van de bedrukking jarenlang mooi!

Snelle levering van onze XL voordeur deurstickers

Onze deurstickers met print van een voordeur worden allemaal "in-huis" op maat geproduceerd met de nieuwste printtechnieken, op een milieuvriendelijke manier. Omdat wij zelf deurstickers produceren kunnen wij jouw op maat gemaakte deursticker snel drukken, snijden en leveren. Heb je jouw XL deursticker klassiek witte voordeur met rooster besteld? Dan heb je hem binnen vijf werkdagen in huis. Met de duidelijke handleiding en het gratis montagerakeltje is het aanbrengen van de XL deursticker met klassiek witte voordeur reuze eenvoudig.


Klantbeoordeling