XL deursticker roze bloemenpatroon

XL deursticker roze bloemen_3424175
XL deursticker roze bloemen_3424175_ds
Verkoopprijs € 20,27
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Kies voor een permanente uitvoering als u een duurzame deursticker wilt die jarenlang perfect blijft zitten. Liever de deursticker binnen enkele jaren weer eenvoudig verwijderen? Kies dan voor de removable variant.
Kies uw uitvoering

XL deursticker met roze bloemenpatroon

Onze XL deursticker met een patroon van roze bloemen, ook wel deurfolie genoemd, worden gedrukt op een duurzaam zelfklevend vinyl waarbij je kunt kiezen uit een permanente of removable variant. De permanente folie heeft een duurzame verkleving op gladde en vlakke deuren. De folie is eenvoudig aan te brengen en heeft een duurzame hechting. Wil je de folie binnen een paar jaar weer eenvoudig kunnen verwijderen dan kun je beter kiezen voor de removable variant. Deze zelfklevende vinylsticker is voorzien van een speciale lijmlaag die uitstekend hecht op gladde en vlakke ondergronden maar binnen enkele jaren zonder lijmresten of gedoe zo van de deur afgehaald kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Deursticker roze bloemen op maat van hoge kwaliteit

De deursticker met roze bloemen wordt helemaal op maat gemaakt. U voert de afmetingen van uw deur in en wij drukken de foto van uw keuze op het gewenste materiaal. Wijken de afmetingen erg af van de verhoudingen van de foto dan sturen wij je eerst een ontwerpvoorstel. Pas als deze is goedgekeurd wordt de XL deursticker in productie genomen.

Hoge kwaliteit deurstickers

Al onze XL deurstickers worden voorzien van een speciale beschermlaag. Daarbij kun je kiezen uit een glanzende of matte variant. Door deze beschermlaag is uw deurfolie extra goed beschermd tegen vocht, vuil en verkleuring. Doordat onze deurstickers tevens worden gedrukt met mileuvriendelijke UV-bestendige inkten blijven de kleuren van de bedrukking jarenlang mooi!

Snelle levering

Onze deurstickers worden allemaal "in-huis" geproduceerd met de nieuwste printtechnieken. Hiermee kunnen wij snel uw op maat gemaakte deursticker produceren. Nadat u uw deursticker heeft besteld ontvang u de deursticker binnen 5 werkdagen in huis. Met de eenvoudige handleiding en het gratis montagerakeltje is het aanbrengen van de XL deursticker kinderspel.


Klantbeoordeling