Dieren Fotobehang

Een dieren behang is leuk voor het hele huis. Een lief poezenbehang voor de kinderkamer, een stoer leeuwen of dino behang op de jongenskamer of prachtig fotobehang met rennende paarden op de meisjeskamer, ons dieren behang maakt de kinderkamers pas echt bijzonder. Maar ook in de keuken of woonkamer past een schitterend fotobehang van dieren erg goed. Is uw interieur minimalistisch of zwart/wit, dan zal een prachtig zebra behang goed op uw muur kunnen pronken, houdt u meer van kleur, dan is een mooie dierenvacht of papegaai een goed behang alternatief. Hoe dan ook, bent u gek op dieren of zoekt u een bijzonder stuk behang, dan is ons Dieren Fotobehang echt iets voor u!

Op maat gemaakt Dieren Fotobehang

Ons dieren behang wordt geheel voor u op maat gemaakt en past daarom op iedere muur. Nadat u het fotobehang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het fotobehang eruit zal komen te zien. Wij passen het fotobehang geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit fotobehang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

Klantbeoordeling