Fotobehang Art Collection Horses

Fotobehang art-collection paarden
Fotobehang art-collection paarden woonkamer
Fotobehang art-collection paarden slaapkamer
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Fotobehang Art Collection Horses

Het bijzondere ontwerp van fotobehang Art Collection Horses is met haar betonlook indrukwekkend in iedere ruimte van uw woning. Bent u gek op paarden en wilt u graag een geheel nieuwe en moderne look creëren? Dat is dit fotobehang u op het lijf geschreven. Met dit prachtige Art Collection fotobehang met een afbeelding van twee paarden lijkt het net of er een beton muurschildering op uw wand is aangebracht. Hoewel de foto zeker zal opvallen, is hij toch rustig van toon en daardoor zal hij niet de gehele kamer domineren. Een prachtige achtergrond voor in uw woonkamer, maar ook in de slaapkamer of een studeerkamer zal dit prachtige paarden fotobehang met betonlook zeker niet misstaan.

Onze Art Collection behangmaterialen op een rij

Standaard behang Art Collection Horses drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang Art Collection Horses is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang Art Collection Horses maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

5 redenen waarom fotobehang van UniekeStickers.nl

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang Art Collection Horses

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het kunstzigginge fotobehang Horses uit onze Art Collection geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang Horses uit onze eigen Art Collection of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang Horses bestellen

Wilt u dit prachtige kunst fotobehang Horses bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang Horses uit onze Art Collection.

.


Klantbeoordeling