Fotobehang Art Collection Lion

Fotobehang art-collection lion
Fotobehang art-collection lion woonkamer
Fotobehang art-collection lion slaapkamer
Verkoopprijs € 17,37
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Fotobehang Art Collection Lion

Met dit fotobehang Art Collection Lion is het alsof u een betonnen muurschildering van een prachtige leeuw op uw muur heeft laten aanbrengen. Het bijzondere ontwerp van dit fotobehang is indrukwekkend eenvoudig en toch opvallend mooi. De leeuw lijkt vanuit het niets tevoorschijn te komen en zijn scherpe blik priemt recht uw kamer in. Dit kunst fotobehang is geheel nieuw op het gebied van interieur decoratie. Met de betonlook creëert u een fantastische look in iedere kamer van uw huis. Wilt u deze leeuw op de muur van uw slaapkamer terug laten komen of kiest u voor een grote wand in de woonkamer of een andere ruimte? Waar deze betonlook leeuw ook terechtkomt, hij zal overal indrukwekkend zijn met de prachtige eenvoud in kleur.

Keuze uit fotobehang Lion

Standaard behang Art Collection Lion drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang Art Collection Lion is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang Art Collection Lion maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Waarom Art Collection fotobehang van UniekeStickers.nl

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang Lion

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het schitterende fotobehang Lion uit onze eigen Art Collection geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang Lion of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang Lion bestellen

Wilt u dit prachtige kunst fotobehang Lion bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang Lion uit de Art Collection.

 


Klantbeoordeling