Fotobehang Art Collection Young girl in love

Fotobehang art-collection young girl in love
Fotobehang art-collection young girl in love - slaapkamer
Fotobehang art-collection young girl in love - woonkamer
Verkoopprijs € 17,37
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Fotobehang Art Collection Young girl in love

Dit prachtige fotobehang Art Collection Young girl in love is een unieke manier om één van de wanden in uw woning te verfraaien. Door het bijzondere ontwerp ziet uw muur er uit alsof er een schildering direct op het beton is aangebracht. Wilt u graag iets nieuws proberen op het gebied van interieur decoratie, dat is dit zeker een geweldige keuze. De geschreven tekst in combinatie met het naar voren komende meisjesgezicht zorgt voor een geheimzinnige look die vragen oproept. Brengt u dit fotobehang aan op een wand in uw woonkamer, dan zult u steeds weer opnieuw verbaasd staan over het prachtige effect van deze betonlook. Ook in de slaapkamer, studeerkamer of een andere ruimte in huis zal dit beton fotobehang geweldig staan!

Selecteer uw fotobehang Young girl in love

Standaard behang young girl in love drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang young girl in love is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang young girl in love maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Waarom fotobehang van UniekeStickers.nl

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang Young girl in love

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het kunstzigginge fotobehang Young girl in love geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang Young girl in love of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang Young girl in love bestellen

Wilt u dit prachtige kunst fotobehang Young girl in love bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang Young girl in love.


Klantbeoordeling