Fotobehang roze bloesemtak

fotobehang roze bloesemtak - depst-69528077
fotobehang roze bloesemtak - depst-69528077 - woonkamer
fotobehang roze bloesemtak - depst-69528077 - slaapkamer
Verkoopprijs € 24,95
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang roze bloesemtak

Het fotobehang roze bloesem tak is een bijzonder fotobehang, zowel qua kleur als qua foto. De prachtige bloesem takken lijken zo uit de muur te komen en dat geeft een bijzonder effect. Ziet u het al voor u, een wand met deze prachtige foto in uw woonkamer? De bloesem zal zorgen voor een warm en sfeervol gevoel, ook in andere ruimtes in uw woning. Een slaapkamer bijvoorbeeld zal er romantisch uitzien met deze prachtige zachtroze bloesem boven of tegenover uw bed. Maar ook in een kinderkamer zal dit bijzondere fotobehang zeker niet misstaan. Met de kwaliteit van dit fotobehang heeft u er bovendien nog jarenlang plezier van!

Kies uw uitvoering fotobehang roze bloesemtak

Standaard behang roze bloesemtak drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang roze bloesemtak is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang roze bloesemtak maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Hoe besteld u fotobehang roze bloesemtak

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang met roze bloesemtak wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerpvoorstel in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang met roze bloesem inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang roze bloesemtak

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang roze bloesemtak

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met roze bloesemtak geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang roze bloesemtak  of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang roze bloesemtak bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang roze bloesemtak bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang roze bloesemtak.

 


Klantbeoordeling