Fotobehang roze en gele bloemen

roze en gele bloemen_347432810_ds
fotobehang roze en gele bloemen - depst-347432810 - woonkamer
fotobehang roze en gele bloemen - depst-347432810 - slaapkamer
Verkoopprijs € 24,95
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang roze en gele bloemen

Het fotobehang roze en gele bloemen uit onze collectie geeft een bijzonder effect in iedere ruimte van uw woning. De gele bloemen zorgen voor een vrolijke noot, terwijl de roze bloemen weer zorgen voor wat meer ingetogenheid. Samen geven deze bloemen dan ook een bijzonder gevoel, zeker omdat ze zo mooi groot zijn afgebeeld. De kleine dauwdruppels op de roze bloemen zijn zo scherp afgebeeld dat ze zo in uw woning lijken te kunnen vallen. De zachte bloemblaadjes geven een bijna fluwelen effect. Dit fotobehang zorgt voor een sfeervolle woonkamer of een romantisch effect in bijvoorbeeld uw slaapkamer. Ook in de kinderkamer of keuken staat dit behang prachtig!

Kies uw type behang roze en gele bloemen

Standaard behang roze en gele bloemen drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang roze en gele bloemen is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang roze en gele bloemen maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Hoe bestel je fotobehang met roze en gele bloemen

Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang roze en gele bloemen wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het roze en gele bloemen fotobehang inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Naadloos behang met roze en gele bloemen

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het roze en gele bloemen fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang met roze en gele bloemen of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang gele roos bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang roze en gele bloemen bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang roze en gele bloemem.