Fotobehang van paardenbloem

fotobehang paardebloem 159678158
fotobehang paardebloem - woonkamer
fotobehang paardebloem - slaapkamer
Verkoopprijs € 24,95
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang paardenbloem

Dit indrukwekkende fotobehang paardenbloem uit onze collectie is een lust voor het oog voor iedereen die van de natuur houdt. Wilt u graag uw woonkamer of slaapkamer een natuurlijk effect geven en houdt u niet van te drukke kleuren? Dan is dit bloemen fotobehang een geweldige optie. De close-up foto van deze paardenbloem die haar zaden verspreidt is imposant scherp en de kleuren zijn rustig en ingetogen. Het effect van de weg dwarrelende zaadjes geeft uw muur een extra mooi effect. Dit fotobehang staat perfect in een woonkamer of slaapkamer maar natuurlijk ook in andere ruimtes van uw woning zoals een kinderkamer of keuken past het perfect.

Kies uw type fotobehang paardenbloem

Standaard behang paardenbloem drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang paardenbloem is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang paardenbloem maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang paardenbloem

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Hoe bestel je fotobehang paardenbloem

Dat is heel eenvoudig. Je meet de muur waarop je het fotobehang paardenbloem wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het paardenbloem fotobehang inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Naadloos behang paardenbloem

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het paardenbloem fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang paardenbloem kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

Fotobehang paardenbloem bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang paardenbloem bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang paardenbloem.