Fotobehang witte chrysant

fotobehang witte chrysant 35092783_ds
fotobehang witte chrysant slaapkamer
fotobehang witte chrysant woonkamer
Verkoopprijs € 27,37
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang witte chrysant

Ons fotobehang witte chrysant wordt veel besteld door mensen die gek zijn op bloemen en graag de vrolijke lente in huis halen. Houdt u ook van de natuur en bloemen maar wilt u geen druk bloemenbehang? Dan is deze schitterende macro foto van een witte chrysant op uw muur echt een aanrader. Het geeft een prachtig affect op de wand door de subtiel maar haarscherp afgebeelde bloem die vanuit de hoek de kamer in lijkt te stralen. Door de zachte kleuren past deze mooie chrysant op iedere muur van uw woning. Van slaapkamer tot woonkamer, van keuken tot studeerkamer of kinderkamer, dit unieke fotobehang past echt overal.

Selectuur uw type fotobehang witte chrysant

Standaard behang witte chrysant drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang witte chrysant is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang witte chrysant maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Fotobehang met witte chrystant

Hoe bestel ik nou fotobehang met de witte chrysant? Simpel! Je meet de muur waarop je het fotobehang witte chrysant wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang witte chrysant inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang witte chrysant

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang witte chrysant

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het witte chrysanten fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang witte chrysant of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang

Fotobehang witte chrysant bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang witte chrysant bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang witte chrysant.


Klantbeoordeling