Fotobehang zachte rozen boeket

zachte_roosjes_156499206
fotobehang zachte roosjes - depst- 156499206 - slaapkamer
fotobehang zachte roosjes - depst- 156499206 - woonkamer
Verkoopprijs € 24,95
Voer hier de afmetingen van uw muur in centimeters in
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakt fotobehang zachte rozen boeket

Het fotobehang zachte rozen boeket dat u hier ziet afgebeeld is een prachtig romantisch fotobehang dat indrukwekkend staat in iedere ruimte van uw woning. Wilt u uw woonkamer sfeervol inrichten zonder al te veel accessoires? Wilt u uw slaapkamer romantisch inrichten? Dan geeft deze fotowand een geweldig effect met veel impact. De zachte kleuren van het mooie rozen boeket in combinatie met de grootte van de afbeelding is imposant. Daarmee zorgt dit fotobehang altijd voor een sfeervolle ruimte. Voor liefhebbers van de natuur en een rustige omgeving is dit een geweldig fotobehang. Welke wand wilt u gaan verfraaien met dit bijzondere tafereel?

Bestel fotobehang met zachte rozen boeket

Bestel snel en eenvoudig het op maat gemaakte fotobehang met zachte rozen boeket op de volgende manier. Je meet de muur waarop je het fotobehang met zachte rozen boeket wilt hebben goed op. Vul deze afmetingen in en kies het type behangmateriaal. De prijs wordt direct berekend. Zodra je de bestelling plaatst gaat onze ontwerpstudio direct voor je aan de slag. Je ontvangt dan binnnen enkele werkdagen het ontwerp in de door jou opgegeven afmetingen. Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang met zachte rozen boeket inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Keuze uit behangsoorten met zachte rozen boeket

Standaard behang zachte rozen boeket drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang zachte rozen boeket is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang zachte rozen boeket maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Naadloos behang met zachte rozen boeket

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het zachte rozen boeket fotobehang geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang mety zachte rozen boeket kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

 

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met zachte rozen boeket

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang