Fotobehang kitten

116218768
Fotobehang lief klein kitten voor kinderkamer of babykamer
Fotobehang lief klein kitten gedrukt op hoge kwaliteit vliesbehang
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Fotobehang met lief klein kitten

De kinderkamer een leuke aankleding geven, of gewoon gek op dieren? Dit schitterende op maat gemaakte fotobehang met lief klein kitten is dan zeker iets voor jou! De foto van dit lieve kleine katje doet het hart van ieder dierenvriend harder kloppen. Het fotobehang van het lieve kleine babykatje wordt gedrukt met een hoge fotorealistische resolutie op duiurzaam en professioneel vliesbehang waardoor het eenvoudig aan te brengen is en een gegarandeerd lange levensduur heeft. Bovendien is het fotobehang lief klein kitten er op een later moment weer eenvoudig en zonder papierscheuren te verwijderen dankzij dit ijzersterke en dikke kwaliteit vliesbehang. Ook een mooi fotobehang met een lief klein kitten bestellen? Vul dan snel de afmetingen van jouw muur in zodat je snel kunt genieten van dit prachtige fotobehang lief klein kitten.

Kies uw type of uitvoering fotobehang lief klein kitten

Standaard behang lief klein kitten drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang lief klein kitten is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang lief klein kitten maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang lief klein kitten

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang lief kitten geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling