Fotobehang Kleurrijke pauw

Fotobehang kleurrijke_paauw_4306963
Fotobehang paauw op donkere achtergrond
Fotobehang paauw op contrasterende achtergrond
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Fotobehang kleurrijke pauw

Het fotobehang Kleurrijke pauw is een pareltje tussen de andere prachtige behangsoorten met dieren afbeeldingen. Ook deze foto is haarscherp, al wordt hij nog zo groot afgebeeld. Maar wat extra bijzonder is, is dat de pauw zo dichtbij komt dat hij echt een onderdeel wordt van je woning. De prachtige blauwe en groene veren zijn enorm indrukwekkend. Daardoor zal je aandacht naar de afbeelding getrokken worden en blijf je je verbazen over moeder natuur. Toch is dit fotobehang ook uitstekend in staat om te blenden met de omgeving, omdat de overige kleuren rustig zijn. Daardoor zal het niet overheersen en je inrichting vooral enorm verfraaien. Ben je gek op vogels of houd je van deze prachtige kleuren en wil je echt eens iets anders? Kies dan voor dit prachtige fotobehang Kleurrijke pauw. Het wordt altijd op maat gemaakt en past daarmee perfect op iedere wand.

Kies uw type fotobehang kleurrijke pauw

Standaard behang met kleurrijke pauw drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang met kleurrijke pauw is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang met kleurrijke pauw maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Fotobehang met kleurrijke pauw bestellen

Wilt u dit schitterende fotobehang met kleurrijke pauw bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang kleurrijke pauw.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met kleurrijke pauw

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang

Naadloos behang kleurrijke pauw

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met kleurrijke pauw geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling