Fotobehang koeien

31217683
Fotobehang koeien gedrukjt op duurzaam vliesbehang
Fotobehang koeien gedrukt op hoge kwaliteit vliesbehang
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Fotobehang met leuke koeien op een rij

Wat is er leuker op je muur dan dit fotobehang Koeien? Dit puur fotobehang met het puur Hollandse tafereel is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens heel grappig. De vrolijke zomerse kleuren met het groene gras en de mooie blauwe lucht trekken direct de aandacht en geven altijd een frisse aanblik. Of je nu in de grote stad woont en een landelijk gevoel wilt krijgen of juist het landschap buiten je huis wilt doorvoeren in je huis, dit fotobehang met koeien geeft je altijd een opgewekt gevoel. Grote kans dat jij of je hele gezin regelmatig loeit! Dit leuke behang past uitstekend in de woonkamer, of je nu een landelijke inrichting hebt of juist superstrak. Natuurlijk past het ook perfect in de kinderkamer, de studeerkamer of op je eigen slaapkamer. Dit bijzondere fotobehang Koeien wordt altijd op maat gemaakt en past daarmee perfect op iedere wand.

Kies uw type of uitvoering fotobehang koeien

Standaard behang koeien drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang koeien is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang koeien maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met koeien

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos behang koeien op een rij

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met koeien geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang koeien op een rij kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling