Fotobehang met leeuw op zwarte achtergrond

Leeuw_op_zwarte_achtergrond_7088772
Fotobehang met schitterende foto van een leeuw op zwarte neutrale achtergrond 141026290
Fotobehang leeuw op zwarte achtergrond 141026290
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Fotobehang leeuw op zwarte achtergrond

Dit fotobehang met leeuw op zwarte achtergrond staat bijzonder in ieder interieur. De krachtige uitstraling van de leeuw en de gedetailleerdheid van de foto trekken direct de aandacht en geven je even het gevoel dat je in de jungle bent. Ben jij een echte dierenliefhebber en houd je vooral van dieren in het wild? Dan is dit fotobehang met de prachtige leeuwenkop echt iets voor jou. De mooie zwarte achtergrond past in ieder interieur en geeft direct een gevoel van rust. Laat deze leeuw metersgroot je kamer inkijken en kom iedere dag weer onder de indruk van dit prachtige en sterke dier. Breng dit behang aan in je woonkamer of slaapkamer of bedenk een andere toepassing voor deze imposante leeuw op zwarte achtergrond. Dit indrukwekkende behang wordt altijd op maat gemaakt en past daarmee perfect op iedere wand.

Kies uw type fotobehang met leeuw op zwarte achtergrond

Standaard behang met leeuw op zwarte achtergrond drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang met leeuw op zwarte achtergrond is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang met leeuw op zwarte achtergrond maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met leeuw op zwarte achtergrond

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang

Fotobehang met leeuw op zwarte achtergrond bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang met de leeuw op een zwarte achtergrond bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang leeuw op zwarte achtergrond.

Naadloos behang leeuw op zwarte achtergrond

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met leeuw op zwarte achtergrond geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling