Fotobehang Olifant

olifant_lr
woonkamer voorbeeld olifant behang
slaapkamer voorbeeld olifant behang
kantoor voorbeeld olifant behang
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Fotobehang Olifant

Dit fotobehang Olifant is adembenemend mooi en vol met prachtige details waar je urenlang naar kunt blijven kijken. Wil je echt iets bijzonders in je huis, kies er dan voor om deze olifant zo je kamer in te laten lopen. Je waant je met dit fotobehang Olifant direct op safari in de vrije natuur en dat geeft een natuurlijke rust in je woning. Geniet iedere dag weer van de prachtige luchten, de bijzondere natuur en de olifant zelf die op het punt staat dichterbij te komen. Het effect van dit fotobehang Olifant is groot, op welke muur dan ook, in een klassieke, industriële, landelijke of moderne inrichting. Of je deze olifant nu uitnodigt in je slaapkamer, woonkamer of een andere ruimte, hij zal altijd imponerend zijn, hoe vaak je er ook naar kijkt. Dit indrukwekkende behang wordt altijd op maat gemaakt en past daarmee perfect op iedere wand.

Kies uw type behang Olifant of uitvoering

Standaard behang Olifant drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang Olifant is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang Olifant maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang Olifant

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang 

 

Naadloos olifanten behang

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang Olifant geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling