Fotobehang Stijgerend zwart paard

Fotobehang_stijgerend_zwart_paard_21580827
Fotobehang van zwart steigerend paard
Fotobehang zwart steigerend paard op hoge kwaliteit vliesbehang
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Fotobehang met stijgerend zwart paard

Dit fotobehang Stijgerend zwart paard uit onze collectie is natuurlijk erg populair bij paardenliefhebbers. De prachtige kleuren, het glanzende zwarte paard en de krachtige uitstraling van zijn houding is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Ben jij ook gek op paarden of houd je heel veel van de natuur? Wil je een prachtige muur in je woning met bijzondere kleuren en een afbeelding die altijd aandacht vraagt? Kies dan voor dit bijzondere fotobehang Stijgerend zwart paard. Het past in elke soort inrichting, of die nu klassiek is, modern, landelijk of industrieel. Ook maakt het niet uit in welke kamer je dit indrukwekkende fotobehang aanbrengt want sfeer brengen zal het overal. De donkere lucht, het bijzondere paard en de landelijke omgeving geven rust en toch ook dynamiek en dat maakt het behang bijzonder. Dit prachtige fotobehang Stijgerend zwart paard wordt altijd op maat gemaakt en past daarmee perfect op iedere wand.

Kies uw type fotobehang stijgerend zwart paard

Standaard behang met stijgerend zwart paard drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang met stijgerend zwart paard is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang met stijgerend zwart paard maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Fotobehang met stijgerend zwart paard bestellen

Wilt u dit prachtige fotobehang met stijgerend zwart paard bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang stijgerend zwart paard.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang met stijgerend zwart paard

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang

Naadloos behang stijgerend zwart paard

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met het stijgerend zwarte paard geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling