Fotobehang wit paard

Fotobehang wit paard op donkere achtergrond_354765566
Fotobehang wit paard op donkere achtergrond
Fotobehang van een mooi wit paard op een donkere achtergrond
Verkoopprijs € 20,52
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Fotobehang wit paard

Dit Fotobehang Wit paard is een tijdloze klassieker die past in ieder interieur. Ben je een echte paardengek en wil je dat aan iedereen laten zien? Met een krachtige afbeelding van dit prachtige paard kun je jarenlang genieten en steeds opnieuw geïmponeerd worden door de mooie sfeer. De foto van dit unieke fotobehang is haarscherp, de uitstraling ervan is bijna magisch. Omdat de kleuren rustig zijn past dit fotobehang in iedere omgeving. Heb je een landelijke woning, een industrieel interieur of juist een klassieke of moderne inrichting? Het maakt niet uit, want dit fotobehang Wit paard staat altijd mooi. Of je er nu voor kiest om het in de woonkamer aan te brengen of in de studeerkamer, slaapkamer of kinderkamer, je wordt er altijd blij van en vervelen zal het nooit! Dit fotobehang Wit paard wordt altijd op maat gemaakt en past daarmee perfect op iedere wand.

Kies uw type fotobehang kleurrijke pauw

Standaard behang met wit paard drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 135cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang met wit paard is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang met wit paard maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het geschilderd is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Fotobehang met wit paard bestellen

Wilt u dit schitterende fotobehang met het witte paard bestellen? Voer dan bovenaan de pagina de afmetingen in en kies vervolgens het type materiaal en de uitvoering. Geef ons ook aan of u het zelf eenvoudig wilt bevestigen of dat u het liever door onze monteurs op uw muren laat aanbrengen. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte voor onze voordelige montageservice voor fotobehang wit paard.

De voordelen van UniekeStickers.nl fotobehang wit paard

  • Fotobehang van professionele kwaliteit
  • Behang wordt volledig op maat gemaakt
  • Eenvoudige montage van het vliesbehang door direct op de muur te plakken
  • Volledig PVC vrij, milieuvriendelijk en B1 brandvertragend volgens EN13501-1
  • Prachtige fotografische kwaliteit afdruk op duurzaam vliesbehang

Naadloos behang met wit paard

Naast al onze premium behangsoorten kunnen wij ook het fotobehang met wit paard geheel naadloos produceren, en desgewenst bij u komen monteren. Dit type fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een geweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor naadloos behang of voor meer informatie of sample van ons vliesbehang.

.


Klantbeoordeling