Op maat gemaakt Fotobehang voor de Kinderkamer

Bent u druk bezig met uw kinderkamer? Dat wilt u er natuurlijk echt iets speciaals van maken. Wat dacht u van een volledig op maat gemaakt Fotobehang? Hiermee creëert u echt iets unieks van iedere kinderkamer! Naast onze talloze exclusieve kinderkamer behangdesigns kunnen wij ook bijvoorbeeld een mooie behang produceren van uw geboortekaartje. 

Kinderkamerbehang Gratis op maat gemaakt

Niet alleen kunnen wij de behangdesigns volledig op maat maken, wij kunnen deze ook digitaal aanpassen. Zo kunnen wij het Fotobehang bijvoorbeeld volledig personaliseren door de kleuren of elementen aan te passen, of door bijvoorbeeld de naam van uw kindje erin te verwerken. Alles kan! En het leuke is, deze ontwerpservice bieden wij ook nog eens gratis aan! Nadat u het fotobehang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het fotobehang eruit zal komen te zien. Wij passen het fotobehang geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit fotobehang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

Klantbeoordeling