Steden en Skyline Fotobehang

Een prachtige Skyline van een wereldberoemde stad, of een schitterende foto van één van uw favoriete steden haarscherp gedrukt op schitterend fotobehang.  Of u nu kiest voor een behang van steden als New York of Parijs of juist gaat voor een fotobehang van Time Square of Las Vegas, u geeft uw kamer in no-time een stadse look met op maat gemaakt Steden Fotobehang.

Op maat gemaakt Steden Fotobehang

Ons fotobehang wordt geheel voor u op maat gemaakt. Nadat u het fotobehang van uw favoriete stad of skyline heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het fotobehang eruit zal komen te zien. Wij passen het fotobehang geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit fotobehang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

Klantbeoordeling