Muursticker stoere Spiderman

Verkoopprijs € 19,97
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Kies uw type muursticker
Kies uw uitvoering

Super stoere sticker met spiderman. Spiderman wordt contourgesneden zodat je hem eenvoudig op jouw muur, deur of andere ondergrond kunt plakken. Leuk te combineren met onze andere kinderkamer stickers.

De muurstickers van UniekeStickers.nl zijn gemaakt van een hoogwaardig vinyl weerbestendig. De stickers kunnen eenvoudig met een sopje gereinigd worden. De stickers van UniekeStickers.nl zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad, vlak en niet-zuigend is. Heeft u een ruwe of zuigende ondergrond, kiest u dan voor de stickers met extra kleefkracht voor een perfecte verkleving.

Muurstickers verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

De muurstickers van UniekeStickers worden standaard gedrukt op een hoge kwaliteit vinylsticker. Daarnaast kan gekozen worden voor een extra sterke kleeflaag voor moeilijke ondergronden. Muurstickers voorzien van een extra sterke kleeflaag laten zich zonder problemen kleven op de meest moeilijke ondergronden zoals gestucte muren, behang wanden met structuur, grof en ruw hout, beron en zelfs bakstenen muren of muren met structuur. WIl je liever een muursticker die op een later moment weer makkelijk te verwijderen is? Kies dan voor onze removable muurstickers. Removable muurtickers zijn voorzien van een niet-permanente kleeflaag. Ideaal voor tijdelijke beplakkingen of gevoelige ondergronden.

  • Muursticker normale kleefkracht: Eenvoudig te plakken op de meest gangbare ondergronden en voorzien van permanente kleeflaag voor duurzame hechting
  • Muursticker extra sterke kleefkracht: Blijft zonder problemen zeer goed kleven op de meest lastige ondergronden zoals stucwerk, ruw hout, beton en behang of muren met structuur
  • Muursticker removable: Perfect klevende muursticker voor de meest gangbare ondergronden met een niet-permanente kleeflaag waardoor deze eenvoudig weer te verwijderen is

Op maat gemaakte muurstickers

De muurstickers van UniekeStickers zijn niet alleen van een zeer hoge professionele kwaliteit, ze worden ook nog eens op maat gemaakt! Je kunt zelf bepalen hoe groot de muursticker moet worden. Wij drukken na jouw bestelling de afbeelding op het gekozen stickermateriaal waarna de muursticker zorgvuldig contour wordt gesneden. Hierdoor plak je dus alleen de vorm van de sticker op de muur.

Heb je vragen of speciale wensen, laat het ons weten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of speciale verzoeken.

 


Klantbeoordeling