Raamfolie stoere race auto met naam

Verkoopprijs € 9,95
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte: Hoogte:
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Stoere kinderkamer raamfolie met stoere race auto en de naam van uw kindje. Alle witte delen zullen gesneden worden uit de raamfolie. De raamfolie wordt gesneden uit professionele folie wat het licht uitstekend doorlaat en uitstekend blijft kleven. Vul de naam van uw kindje in bij het tekstveld en selecteer een lettertype naar keuze. U kunt maximaal 30 tekens gebruiken. Uiteraard kunt u er ook voorkiezen geen tekst of naam erin te verwerken.

Mocht u eigen wensen hebben mbt de maatvoering en/of opmaak van onze raamstickers, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier.


Klantbeoordeling