Bedrukte raamfolie voordeur kimono bloemenmotief en familienaam

Verkoopprijs € 28,50
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Voor een duidelijk eindresultaat monteert u de folie aan de BUITENKANT. Wilt u de raamsticker toch liever aan de binnenkant van uw raam plakken en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, kies dan voor GESPIEGELD.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Leuke sierlijke raamfolie met kimono bloemenmotief en familienaam. De bloemen worden gedrukt op de folie en worden bij dit ontwerp dus niet uitgesneden.
Let op: de zichtbaarheid van de geprinte afbeelding kan afwijken van het ontwerp wat u ziet op een pc/telefoonscherm. Het eindresultaat hangt ook af van het soort glas waar u de folie op monteert. Voor het beste resultaat monteert u de raamfolie aan de buitenkant van uw raam.

Onze raamstickers worden geproduceert uit duurzame zelfklevende melkglasfolie. Raamfolie van UniekeStickers.nl wordt geproduceerd met professionele raamfolie en hebben de positieve eigenschap dat het zich makkelijk en zonder luchtbellen laat plakken, licht uitstekend doorlaat maar niet transparant is wat de privacy ten goede komt. Bovendien hebben onze raamfolies een zeer lange levensduur, zelfs bij montage aan de buitenkant van uw raam.

Mocht u eigen wensen hebben mbt de maatvoering en/of opmaak van onze raamstickers, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.


Klantbeoordeling