Corona sjablonen

Bent u op zoek naar corona sjablonen als maatregel om verspreiding van het corona virus tegen te gaan? Wij bieden diverse sjablonen om u te ondersteunen in de anderhalve meter economie. Bent u als bedrijf al geopend en zoekt u de juiste waarschuwingsmiddelen? Wilt u juist graag uw bedrijf volgens de juiste protocollen inrichten zodat u straks bij opening direct aan de eisen voldoet? Dan vormen de corona sjablonen uit onze collectie een belangrijk onderdeel van uw beschermingsmaatregelen. U kunt onze houd afstand sjablonen inzetten bij het aangeven van een looproute, als waarschuwing, als afstandhouder of als wachtzone. Onze sjablonen worden snel en op maat gemaakt.

Herbruikbare Corona sjablonen

UniekeStickers levert de Corona sjablonen in een herbruikbare variant. Daarmee kunt u uw terras, entree of schoolplein snel en eenvoudig voorzien van markeringen. Onze herbruikbare sjablonen worden met de laser gesneden of gefreesd uit kunststof of polyester waardoor ze meerdere malen te gebruiken zijn. Wenst u een ander formaat sjabloon of wilt u liever een aanpassing in het ontwerp? Dat kan ook. Neem daarvoor even contact met ons op via ons contactformulier. Wilt u liever niet met verf en sjablonen aan de gang, kies dan voor onze Corona vloerstickers en raamstickers

Meer weten over onze corona sjablonen ter preventie en bescherming?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie veilig te maken voor bezoekers? Heeft u vragen over maatwerk of zoekt u naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als u een andere oplossing zoekt die wij niet bieden op onze website kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

 

Klantbeoordeling