Corona sjabloon - Pijl - 30x40cm

Verkoopprijs € 38,72

Preloader

Voordelig op maat gemaakt Sjabloon Pijl

Duurzaam en herbruikbaar sjabloon met pijl. De pijl op het sjabloon is 15x35cm groot. Het herbruikbaar sjabloon wordt gesneden uit 3mm aluminium en is daarmee uitstekend meerdere malen te gebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld uw terras of entree te voorzien van duidelijke routing. Met behulp van onze Corona Pijl sjablonen bent u helemaal klaar voor de nieuwe "anderhalve meter samenleving".

Corona Pijl sjabloon

De Pijl sjablonen van UniekeStickers worden gesneden uit 3mm aluminium en zijn daardoor duurzaam en licht. Alle elementen die zwart zijn op de afbeelding worden uitgefreesd en zijn daardoor te spuiten / schilderen. Door de duurzame eigenschappen van de herbruikbare corona sjablonen is het mogelijk om vele ondergronden te sjabloneren zoals straatstenen of zelfs deurmatten. Wilt u liever niet spuiten of verven, kies dan voor onze Corona vloerstickers.

Herbruikbare Corona pijl sjabloon op maat gemaakt

De pijl sjablonen worden door ons op maat gemaakt. Indien u liever een andere afmeting wilt hebben, of wellicht het sjabloon qua vormgeving wilt aanpassen, laat het ons weten. Neem daarvoor contact met ons op via ons contactformulier.  Wij denken graag met u mee.


Klantbeoordeling