Sjabloon voor gladde en vlakke ondergronden

28
1a1
1b7
36
Verkoopprijs € 12,95

Gewenste afmeting in cm
Breedte: Hoogte:

Preloader

Verfsjablonen voor gladde en fragiele ondergronden

Op maat gemaakt verfsjabloon met subtiele kleefkracht wat uitstekend blijft hechten op vlakke en gladde ondergronden zoals glas, glad tegelwerk, spiegels, autolak en andere glans gelakte ondergronden. Ideaal voor fragiele ondergronden zoals auto's of glaswerk.

U plakt eenvoudig het sjabloon op de te schilderen ondergrond. Wrijf of druk het sjabloon voorzichtig aan en u kunt direct aan de slag! Het grote voordeel van onze unieke sjablonen is dat deze zich goed op de ondergrond hechten, waardoor u optimaal kunt sjabloneren. Het mooiste en strakste resultaat krijgt u door het sjabloon te spuiten of heel licht te tamponeren.

 

 

 

Onze plaksjablonen zijn geschikt voor éénmalig gebruik. Let op: plaksjablonen kunnen de ondergrond zoals verf of stucwerk beschadigen. Twijfelt u over de kwaliteit van uw ondergrond, neem gerust contact met ons op. Op verzoek kunnen wij u een proefstukje toesturen om de ondergrond te testen. UniekeStickers.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade door gebruik van haar producten.


Klantbeoordeling