Sjabloon voor ruwe en oneffen ondergronden

2
1a
1b
3
Verkoopprijs € 12,95

Gewenste afmeting in cm
Breedte: Hoogte:

Preloader

Verfsjablonen voor ruwe en moeilijke ondergronden

Op maat gemaakt verfsjabloon met extreem sterke kleefkracht wat uitstekend blijft hechten op lastige ondergronden zoals ruw hout, steigerhout, stucwerk, beton, bakstenen muren, vloeren etc.

U plakt eenvoudig het sjabloon op de te schilderen ondergrond. Wrijf of druk het sjabloon voorzichtig aan en u kunt direct aan de slag! Het grote voordeel van onze unieke sjablonen is dat deze zich goed op de ondergrond hechten, waardoor u optimaal kunt sjabloneren. Het mooiste en strakste resultaat op oneffen ondergronden krijgt u door het sjabloon te spuiten of te tamponeren.

Let echter wel goed op met verf. Deze kan gaan vloeien zodra u deze met een roller of kwast aanbrengt waardoor de lijnen niet meer strak zullen zijn. Het mooiste resultaat behaalt u door de verf te spuiten of heel dun in laagjes aan te brengen, bijvoorbeeld door het sjabloon te tamporeren.

 

 

 

Onze plaksjablonen zijn geschikt voor éénmalig gebruik. Let op: plaksjablonen kunnen de ondergrond zoals verf of stucwerk beschadigen. Twijfelt u over de kwaliteit van uw ondergrond, neem gerust contact met ons op. Op verzoek kunnen wij u een proefstukje toesturen om de ondergrond te testen. UniekeStickers.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade door gebruik van haar producten.


Klantbeoordeling