Vloersticker Houd afstand rond 40cm - standaard

Corona stickers wachtstip
Corona stickers_Tekengebied 1 kopie 5
Corona stickers_Tekengebied 1 kopie 6
Verkoopprijs € 16,92
Selecteer het aantal
Kies uw kleur. Wilt u liever uw eigen kleur bepalen, neem dan contact met ons op
Type kleeflaag

De ronde vloersticker is een duidelijke en eenvoudige manier om uw klanten of bezoekers te attenderen op de huidige social distancing regels. Deze maatregeling die onlangs is opgelegd door de Nederlandse overheid. Door 1,5 meter afstand van elkaar te houden verklein je het risico op besmetting met het Corona COVID-19 virus.

Met een diameter van 40cm is de houd-afstand vloersticker groot genoeg om goed op te vallen. De ronde "Afstand Houden" vloersticker is ideaal voor balies, kassa's, wachtrijen, wachtruimte of werkplekken waar meerdere mensen elkaar kunnen ontmoeten. Met deze opvallende ronde vloersticker heeft u een doeltreffend hulpmiddel om uw bedrijf te laten voldoen aan de huidige richtlijnen van het RIVM en bent u klaar voor de nieuwe 1,5 meter samenleving!

Vloersticker - Houd Afstand - zowel binnen als buiten te gebruiken

Bestel nu de ronde Houd Afstand vloersticker voor een duidelijke markering dat uw klanten, leveranciers of eigen werknemers gepaste afstand houden voor social distancing. Met een diameter van 40cm is deze vloersticker groot genoeg om goed op te vallen. De ronde vloerstickers kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt!

De ronde wachtstip vloerstickers zijn verkrijgbaar in zowel een permanente- als removable variant. De permanente vloersticker is voorzien van een extra sterke kleeflaag voor een langdurige hechting op nagenoeg iedere ondergrond, zowel binnen als buiten. De removable vloersticker is voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Door de speciale removable kleeflaag is ook deze vloersticker zowel binnen als buiten te gebruiken maar kan de sticker zonder plakresten of gedoe binnen 6 maanden weer verwijderd worden.

Houd afstand vloersticker van hoge kwaliteit

De ronde Houd afstand - vloersticker wordt gedrukt op een hoge kwaliteit zelfklevend vinyl is voorzien van een R9 anti-slip certificering. Door de vloerstickers te voorzien van een anti-slip laminaat zijn onze vloerstickers niet alleen veilig maar gaan bovendien zeer lang mee. Met de sterkte kleeflaag van deze vloersticker is deze zowel binnen als buiten toepasbaar. Ideaal voor gebruik op het schoolplein, voor de entree van uw winkel of kantoor of voor op het terras.

Ronde - Houd afstand - vloersticker op maat gemaakt

Al onze Houd afstand vloerstickers worden door ons snel op maat gemaakt. Wilt u de sticker in uw eigen (huisstijl)kleur of wellicht een ander formaat of vorm? Dat is geen probleem! Neem snel contact met ons op, vertel ons uw wensen en wij maken de wachtlijn vloersticker snel en voordelig voor u op maat!

De normale levertijd is 5 tot 7 werkdagen.  Heeft u met spoed de vloersticker nodig? Laat het ons weten. Wij hebben voldoende materiaal op voorraad om snel aan uw aanvraag te kunnen voldoen. Neem daarvoor contact met ons op via ons contactformulier.

Houd 1,5m afstand vloersticker ook voor tapijt

Naast dat de vloersticker - Houd 1,5m afstand - op vele ondergronden goed blijft kleven zijn de vloerstickers ook toepasbaar op (laagpolig) tapijt, vloerkleden en deurmatten! Door de zeer sterke kleeflaag zijn deze vloerstickers dus veelzijdig inzetbaar. Door de removable kleeflaag van de vloerstickers zijn deze ook zonder problemen en zonder lijmresten eenvoudig te verwijderen. Twijfelt u of onze unieke vloerstickers iets voor u zijn, neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Onze removable vloerstickers zijn allemaal voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Ondanks dat de removable vloerstickers eenvoudig binnen 6 maanden te verwijderen zijn kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan door het gebruik van onze stickers. Dit geldt ook voor onze permanent klevende stickers. Voor een optimale hechting is het belangrijk dat de ondergrond voor het plakken schoon, droog en vetvrij is!


Klantbeoordeling