Vloersticker houd afstand sticker 60cm - QR

Corona stickers wachtstip QR
Corona stickers_Tekengebied 1 kopie 3
Corona stickers_Tekengebied 1 kopie 4
Verkoopprijs € 21,92
Selecteer het aantal
Vul hier de webpagina in voor de QR sticker. Wij zetten deze webpagina om in een QR code en drukken deze op de sticker

Kies uw kleur. Wilt u liever uw eigen kleur bepalen, neem dan contact met ons op
Type kleeflaag

Preloader

Staan mensen lang te wachten? Wat dacht u van wat vermaak of een leerzaam moment? Met de te personaliseren QR code die op de 1,5 meter vloersticker wordt gedrukt kan iedereen met een smartphone de code scannen of fotograferen en wordt er vervolgens naar een door u te bepalen webpagina getoond. De mogelijkheden met deze QR-code's zijn onbegrensd! Zo kunt u bijvoorbeeld de mensen een bepaalde webpagina van uw website tonen, laat mensen alvast uw menukaart zien waaruit ze kunnen kiezen bij het afhalen of laat mensen de website van het RIVM zien waarop de landelijke richtlijnen staan. Met een diameter van 40cm is deze vloersticker groot genoeg om goed op te vallen. De ronde vloerstickers kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt!

Houd 1,5 meter afstand vloersticker met QR code

De ronde wachtstip vloerstickers met QR code zijn verkrijgbaar in zowel een permanente- als removable variant. De permanente vloersticker is voorzien van een extra sterke kleeflaag voor een langdurige hechting op nagenoeg iedere ondergrond, zowel binnen als buiten. De removable vloersticker is voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Door de speciale removable kleeflaag is ook deze vloersticker zowel binnen als buiten te gebruiken maar kan de sticker zonder plakresten of gedoe binnen 6 maanden weer verwijderd worden.

Houd afstand vloersticker 60cm van hoge kwaliteit

De 60cm ronde - Houd afstand - vloersticker met QR code wordt gedrukt op een hoge kwaliteit zelfklevend vinyl is voorzien van een R9 anti-slip certificering. Door de vloerstickers te voorzien van een anti-slip laminaat zijn onze vloerstickers niet alleen veilig maar gaan bovendien zeer lang mee. Met de sterkte kleeflaag van deze vloersticker is deze zowel binnen als buiten toepasbaar. Ideaal voor gebruik op het schoolplein, voor de entree van uw winkel of kantoor of voor op het terras.

Ronde - Houd afstand - vloersticker met QR code op maat gemaakt

Al onze Houd afstand vloerstickers worden door ons snel op maat gemaakt. Wilt u de sticker in uw eigen (huisstijl)kleur of wellicht een ander formaat of vorm? Dat is geen probleem! Neem snel contact met ons op, vertel ons uw wensen en wij maken de wachtlijn vloersticker snel en voordelig voor u op maat!

De normale levertijd is 5 tot 7 werkdagen.  Heeft u met spoed de vloersticker nodig? Laat het ons weten. Wij hebben voldoende materiaal op voorraad om snel aan uw aanvraag te kunnen voldoen. Neem daarvoor contact met ons op via ons contactformulier.

Houd 1,5m afstand vloersticker met QR code - ook voor tapijt

Naast dat de vloersticker - Houd 1,5m afstand - op vele ondergronden goed blijft kleven zijn de vloerstickers ook toepasbaar op (laagpolig) tapijt, vloerkleden en deurmatten! Door de zeer sterke kleeflaag zijn deze vloerstickers dus veelzijdig inzetbaar. Door de removable kleeflaag van de vloerstickers zijn deze ook zonder problemen en zonder lijmresten eenvoudig te verwijderen. Twijfelt u of onze unieke vloerstickers iets voor u zijn, neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Onze removable vloerstickers zijn allemaal voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Ondanks dat de removable vloerstickers eenvoudig binnen 6 maanden te verwijderen zijn kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan door het gebruik van onze stickers. Dit geldt ook voor onze permanent klevende stickers. Voor een optimale hechting is het belangrijk dat de ondergrond voor het plakken schoon, droog en vetvrij is!


Klantbeoordeling