Mondkapje verplicht sticker

CRNA-MNDKP - mondkapje verplicht sticker - 20x16cm_Tekengebied 1
CRNA-MNDKP - mondkapje verplicht - ENGELS_UniekeStickers
CRNA-MNDKP - mondkapje verplicht -POOLS_UniekeStickers
CRNA-MNDKP - mondkapje verplicht - ARABISCH_UniekeStickers1
CRNA-MNDKP - mondkapje verplicht - TURKS_UniekeStickers6
Verkoopprijs € 9,37
Type kleeflaag
Kies uw taal

Preloader

Mondkapje verplicht sticker

Mondkapje verplicht gebodssticker om op een snelle en duidelijke manier aan te geven dat het dragen van een mondkapje verplicht is. De vorm van de sticker wordt na het drukken uitgesneden waardoor de sticker als een driehoek kan worden opgeplakt voor een duidelijke markering. De afmetingen van het mondkapje-verplicht sticker is 20cm breed is 16cm hoog en wordt per stuk geleverd. Wenst u liever een ander formaat of vorm, neem dan contact met ons op.

Mondkapje verplicht sticker in diverse talen

Onze mondkapje verplicht stickers worden altijd op maat gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in iedere denkbare taal, maar standaard worden ze geleverd in het Nederlands, Engels, Arabisch en Pools. Wilt u de stickers bestellen in een andere taal of ze gratis laten personaliseren met uw bedrijfsnaam of huisstijl(kleur)? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Sticker mondkapje verplicht voor verschillende ondergronden

De mondkapje verplicht sticker wordt gedrukt op een permanent of easy removable vinylsticker. Beide varianten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn bestand tegen regen en UV-licht. De stickers dienen echter wel op een gladde en niet-poreuze ondergrond te worden aangebracht welke schoon en vetvrij moet te zijn. De stickers zijn bijzonder geschikt  voor ramen en deuren. Door de extra beschermlaag die over de sticker wordt aangebracht gaan deze nog langer mee en zijn het niet gevoelig voor verkleuring.


Klantbeoordeling