Vloerlijn vloerstickers

CRNA-VLGEEL vloerlijnen vloerstickers geel-zwart
CRNA-VLROOD vloerlijnen vloerstickers rood-wit
CRNA-VLROOD vloerlijnen vloerstickers zwart-wit
vloerlijn-geel-zwart
Verkoopprijs € 44,77
Kies uw kleur. Wilt u liever uw eigen kleur bepalen, neem dan contact met ons op
Type kleeflaag

Preloader

Vloersticker vloerlijn

Met deze set vloerlijn vloerstickers breng je op een snelle en duidelijke manier een markering aan op nagenoeg iedere vloer. Vloerlijn vloerstickers zijn ideaal als je op een duidelijke en eenvoudige manier klanten of bezoekers moet attenderen op de huidige social distancing regels. Deze maatregeling die onlangs is opgelegd door de Nederlandse overheid. Door 1,5 meter afstand van elkaar te houden verklein je het risico op besmetting met het Corona COVID-19 virus.

De vloerlijnen worden op één vel gedrukt van 100x130cm en worden netjes contour gesneden in handzame stroken van 100x7cm waardoor u de lijnen zelf eenvoudig van het vel kunt halen. In het totaal zitten er 12 vloerlijn stroken op één stickervel. Met deze eenvoudig te plakken vloerslijn stroken van 100x7cm breng je snel markeringen aan op nagenoeg iedere vloer zowel ivloersticker groot genoeg om goed op te vallen. De vloerlijn vloerstickers zijn ideaal om markeringen uit te zetten bij balies, kassa's, wachtrijen, wachtruimte of werkplekken waar meerdere mensen elkaar kunnen ontmoeten. Met onze vloerlijnen heeft u een doeltreffend hulpmiddel om uw bedrijf te laten voldoen aan de huidige richtlijnen van het RIVM en bent u klaar voor de nieuwe 1,5 meter samenleving!

Vloerlijnen zowel binnen als buiten te gebruiken

Bestel nu de vloerlijn vloersticker voor een duidelijke markering dat uw klanten, leveranciers of eigen werknemers gepaste afstand houden voor social distancing. De vloerlijnen komen op één vel van 100x130cm en worden nadat ze gedrukt zijn netjes contour gesneden in handzame stroken van 100x7 cm. Daarmee zijn de stroken snel en eenvoudig aan te brengen op nagenoeg iedere ondergrond. De vloerlijn vloerstickers kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt!

Vloerlijn vloerstickers zijn verkrijgbaar in zowel een permanente- als removable variant. De permanente vloersticker is voorzien van een extra sterke kleeflaag voor een langdurige hechting op nagenoeg iedere ondergrond, zowel binnen als buiten. De removable vloersticker is voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Door de speciale removable kleeflaag zijn de vloerlijnen zowel binnen als buiten te gebruiken maar kan de sticker zonder plakresten of gedoe binnen 6 maanden weer verwijderd worden.

Vloerlijn vloersticker van hoge kwaliteit

De vloerlijnen wordt gedrukt op een hoge kwaliteit zelfklevend vinyl is voorzien van een R9 anti-slip certificering. Door de vloerlijn vloerstickers te voorzien van een anti-slip laminaat zijn onze vloerlijn vloerstickers niet alleen veilig maar gaan bovendien zeer lang mee. Met de sterkte kleeflaag van deze vloersticker is deze zowel binnen als buiten toepasbaar. Ideaal voor gebruik op het schoolplein, voor de entree van uw winkel of kantoor of voor op het terras.

Vloerlijnen op maat gemaakt

Al onze vloerlijn-vloerstickers worden door ons snel op maat gemaakt. Wilt u de sticker in uw eigen (huisstijl)kleur of wellicht een ander formaat of vorm? Dat is geen probleem! Neem snel contact met ons op, vertel ons uw wensen en wij maken de wachtlijn vloersticker snel en voordelig voor u op maat!

De normale levertijd is 5 tot 7 werkdagen.  Heeft u met spoed de wachtlijn vloersticker nodig? Laat het ons weten. Wij hebben voldoende materiaal op voorraad om snel aan uw aanvraag te kunnen voldoen. Neem daarvoor contact met ons op via ons contactformulier.

Vloerlijnen ook voor tapijt

Naast dat de vloersticker vloerlijnen op vele ondergronden goed blijft kleven zijn de vloerstickers ook toepasbaar op (laagpolig) tapijt, vloerkleden en deurmatten! Door de zeer sterke kleeflaag zijn deze vloerstickers dus veelzijdig inzetbaar. Door de removable kleeflaag van de vloerstickers zijn deze ook zonder problemen en zonder lijmresten eenvoudig te verwijderen. Twijfelt u of onze unieke vloerstickers iets voor u zijn, neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Onze removable vloerstickers zijn allemaal voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Ondanks dat de removable vloerstickers eenvoudig binnen 6 maanden te verwijderen zijn kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan door het gebruik van onze stickers. Dit geldt ook voor onze permanent klevende stickers. Voor een optimale hechting is het belangrijk dat de ondergrond voor het plakken schoon, droog en vetvrij is!


Klantbeoordeling