Vloersticker pijlen

CRNA-PL1 Gele Corona vloer pijl stickers
vloerstickers-pijlen-voor-buiten
CRNA-PL1 Blauwe Corona vloer pijl stickers
CRNA-PL1 Rode Corona vloer pijl stickers
CRNA-PL1 Witte Corona vloer pijl stickers
Verkoopprijs € 44,77
Kies uw kleur. Wilt u liever uw eigen kleur bepalen, neem dan contact met ons op
Type kleeflaag

Preloader

Vloersticker pijlen

Complete set pijlen om op een snelle en eenvoudige manier de route kenbaar te maken aan uw klanten of bezoekers. De pijlen worden gedrukt op een hoge kwaliteit sterk klevend vinyl en zijn daardoor zowel binnen als buiten toepasbaar. De vloersticker pijlen zijn zowel met een permanente kleeflaag als een unieke removable kleeflaag te verkrijgen. De removable vloerpijlen zijn binnen 6 maanden zonder plakresten of gedoe eenvoudig te verwijderen. De vloerpijlen worden voorzien van een slijtvlaste anti-sliplaag voor een extra lange levensduur. Met de extra sterke kleeflaag zijn onze vloersticker pijlen zowel binnen als buiten te gebruiken, in zowel doge als natte omgevingen.

Pijl vloersticker van hoge kwaliteit voor binnen en buiten

Onze pijlstickers zijn van dermate hoge kwaliteit dat deze zelfs buiten te gebruiken zijn! De pijlstickers worden als één set gedrukt op een vel van 130x100cm en netjes contour gesneden. Hierdoor zijn de pijlen eenvoudig van het vel af te halen. Door de unieke removable kleeflaag van de pijlen kunnen ze snel en eenvoudig worden aangebracht op schone en droger vloeren en muren, zowel binnen als buiten. Hierdoor zijn de vloerstickers ook goed te gebruiken op het terras, schoolplein of winkel ingang.

Vloersticker pijlen op maat gemaakt

De vloerpijlen worden op een vel van 130x100cm gedrukt en zijn 35x15cm groot.  Indien u speciale wensen heeft zoals een andere (huisstijl)kleur, vorm of formaat, laat het ons weten. Ons designteam ontwerpt uw corona stickers op maat en staat u graag te woord.

Vloersticker pijlen ook voor tapijt

Naast dat de vloersticker pijlen op vele ondergronden goed blijft kleven zijn de vloerstickers ook toepasbaar op (laagpolig) tapijt, vloerkleden en deurmatten! Door de zeer sterke kleeflaag zijn deze vloerstickers dus veelzijdig inzetbaar. Door de removable kleeflaag van de vloerstickers zijn deze ook zonder problemen en zonder lijmresten eenvoudig te verwijderen. Twijfelt u of onze unieke vloerstickers iets voor u zijn, neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Onze removable vloerstickers zijn allemaal voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Ondanks dat de removable vloerstickers eenvoudig binnen 6 maanden te verwijderen zijn kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan door het gebruik van onze stickers. Dit geldt ook voor onze permanent klevende stickers. Voor een optimale hechting is het belangrijk dat de ondergrond voor het plakken schoon, droog en vetvrij is!


Klantbeoordeling