Vloersticker voetstap

CRNA-VS1 voetstapstickers geel
CRNA-VS1 voetstapstickers blauw
CRNA-VS1 voetstapstickers rood
CRNA-VS1 voetstapstickers groen
CRNA-VS1 voetstapstickers ZWART-WIT
Verkoopprijs € 44,77
Kies uw kleur. Wilt u liever uw eigen kleur bepalen, neem dan contact met ons op
Type kleeflaag

Preloader

Vloersticker voetstap

Vloersticker set voetstappen om op een snelle en eenvoudige manier de route kenbaar te maken aan uw klanten of bezoekers. De voetstappen worden gedrukt op een hoge kwaliteit sterk klevend vinyl en zijn daardoor zowel binnen als buiten toepasbaar. De vloersticker voetstap is zowel met een permanente kleeflaag als een unieke removable kleeflaag verkrijgbaar. De removable voetstappen zijn binnen 6 maanden zonder plakresten of gedoe eenvoudig te verwijderen. De voetstapstickers worden voorzien van een slijtvlaste anti-sliplaag voor een extra lange levensduur. Met de extra sterke kleeflaag zijn onze voetstap vloerstickers zowel binnen als buiten te gebruiken, in zowel doge als natte omgevingen. De voetstappen zijn ieder 23x10cm groot en vergelijkbaar met schoenmaat 40.

Voetstap vloersticker van hoge kwaliteit voor binnen en buiten

Onze voetstapstickers zijn van dermate hoge kwaliteit dat deze zelfs buiten te gebruiken zijn! De voetstappen worden als één set gedrukt op een vel van 130x100cm en netjes contour gesneden. Hierdoor zijn de voetstappen eenvoudig van het vel af te halen. Door de unieke removable kleeflaag van de pijlen kunnen ze snel en eenvoudig worden aangebracht op schone en droger vloeren en muren, zowel binnen als buiten. Hierdoor zijn de vloerstickers ook goed te gebruiken op het terras, schoolplein of winkel ingang.

Vloersticker voetstappen op maat gemaakt

De voetstap-stickers worden op een vel van 130x100cm gedrukt en zijn ieder 23x10cm groot.  Indien u speciale wensen heeft zoals een andere (huisstijl)kleur, vorm, formaat of voorzien van tekst, logo of QR-code, laat het ons weten. Ons designteam ontwerpt uw voetstap stickers op maat en staat u graag te woord.

Vloersticker voetstappen ook voor tapijt

Naast dat de vloersticker voetstappen op vele ondergronden goed blijft kleven zijn de vloerstickers ook toepasbaar op (laagpolig) tapijt, vloerkleden en deurmatten! Door de zeer sterke kleeflaag zijn deze vloerstickers dus veelzijdig inzetbaar. Door de removable kleeflaag van de vloerstickers zijn deze ook zonder problemen en zonder lijmresten eenvoudig te verwijderen. Twijfelt u of onze unieke vloerstickers iets voor u zijn, neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Onze removable vloerstickers zijn allemaal voorzien van een unieke verwijderbare kleeflaag. Ondanks dat de removable vloerstickers eenvoudig binnen 6 maanden te verwijderen zijn kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan door het gebruik van onze stickers. Dit geldt ook voor onze permanent klevende stickers. Voor een optimale hechting is het belangrijk dat de ondergrond voor het plakken schoon, droog en vetvrij is!


Klantbeoordeling