Magneetstickers

Verkoopprijs € 21,92

Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte

Preloader

Op maat gemaakte magneetstickers zijn bij UniekeStickers wel heel goedkoop! Wij produceren al onze stickers zelf in huis en maken daarbij uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen. Hierdoor bent u verzekerd van de allerlaagste prijs, een uitstekende magneetsticker met een gegarandeerd lange levensduur!  Ideaal als POS-sticker voor indoor toepassingen of als reclamemiddel voor uw auto of bedrijfsauto.

Wat is een magneetsticker?

Een magneetsticker van UniekeStickers is een flexibele magneetfolie van 0.9 mm dik en bestaat uit 3 lagen. Een magnetische laag, een kunststof tussenlaag en een fullcolour bedrukte vinyl coating. Voordeel van deze magneetfolie is dat het weersbestendig zijn en uitstekend onder moeilijke omstandigheden goed blijven kleven. Onze magneetstickers worden gedrukt met UV-bestendige inkten en voorzien van een extra beschermlaag voor een ongekend lange levensduur!

De voordelen van een magneetsticker

Magneetstickers hebben veel voordelen. Zo is de sticker door ieder eenvoudig op de metalen ondergrond te plakken en natuurlijk weer te verijderen. Ideaal voor tijdelijke en promotionele toepassingen. Niet alleen ideaal als reclame voor uw auto, maar ook voor instore doeleinden als POS-sticker op bijvoorbeeld een stellingwand of winkelschap is een magneetsticker perfect. Uiteraard kunnen magneetstickers nog voor veel meer doeleinden gebruikt worden, mits de ondergrond maar van metaal is.

De voordelen van magneetstickers op een rij:

  • Voordelig en op maat gemaakt
  • Perfecte hechting op iedere metalen ondergrond
  • UV en regenbestendig
  • Snel en eenvoudig aan te brengen

Magneetstickers voordelig op maat kopen

De magneetstickers van UniekeStickers worden helemaal voor u op maat gemaakt. Dit geeft u de volledige vrijheid over het ontwerp. Uiteraard kunnen wij het ontwerp ook voor u verzorgen. Heeft u zelf al een ontwerp dan kunt u de magneetsticker direct snel en eenvoudig bestellen. Heeft u echter toch nog wat vragen of wilt u misschien gebruik maken van onze ontwerpservice? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Klantbeoordeling