One Way Vision stickers

one-way-vision-sticker
one-way-vision-folie
one-way-vision-raamstickers
onewayvision
wel-naar-buiten-niet-naar-binnen-kijken
Verkoopprijs € 32,07

Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte
Uw sticker in een bepaalde vorm laten uitsnijden? Laat uw sticker dan contour snijden. Wij snijden uw sticker dan precies uit zoals u dat wilt.
Contour snijden

Preloader

One Way Vision is een geperforeerd stickermateriaal voorzien van een zwarte lijmlaag. Hierdoor kan er van buiten niet naar binnen gekeken worden door het raam, maar wel van binnen naar buiten. Het geperforeerde stickermateriaal kan fullcolor bedrukt worden en zelfs contour gesneden. Bij UniekeSticker.nl besteld u uw One-Way-Vision raamsticker snel en voordelig op maat!

Wel naar buiten maar niet naar binnen kijken

One-Way-Vision stickers zijn erg populair omdat ze niet storend in de weg zitten. Je kijkt er van binnenuit dus gewoon en zonder problemen doorheen. Maar van buitenaf is de folie nagenoeg ondoorzichtig. En omdat het materiaal fullcolor bedrukt kan worden met alles wat u maar wenst, ontstaat er een fraaie en functioneel effect. Zo mogen de One-Way vision stickers zonder problemen gebruikt worden op bijvoorbeeld de achterramen van een auto, of als reclamesticker op uw bedrijfspand. One Way Vision stickers bieden u privacy, zijn warmewerend en is bedrukbaar met bijvoorbeeld een mooie foto of uw bedrijfslogo. One-way vision stickers worden altijd aan de buitenkant van het raam geplakt.

De voordelen van One-Way-Vision:

  • Wel naar buiten maar niet naar binnen kijken
  • Uit te snijden in iedere wensbare vorm
  • Fullcolor te bedrukken
  • Eenvoudig te monteren
  • Warmtewerend tot wel 70%

Snel en voordelig op maat gemaakt

Zoekt u een paar kleine stickers, of juist hele grote? Wij printen, snijden en monteren (op verzoek) uw one way vision stickers vakkundig en geheel op maat. Heeft u twijfels of One Way Vision geschikt is voor u of zoekt u een andere oplossing? Neem gerust contact met ons op middels ons contactformulier en wij komen hier zeer spoedig op terug.

 


Klantbeoordeling