Statische stickers

statische-winkelraamsticker
sale-stickers
Verkoopprijs € 19,97

Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte
Uw sticker in een bepaalde vorm laten uitsnijden? Laat uw sticker dan contour snijden. Wij snijden uw sticker dan precies uit zoals u dat wilt.
Contour snijden
Wenst u een transparante of witte sticker? Let op: wij drukken onze stickers in fullcolour en niet met witte inkt. Onze inkten zijn niet opaak op de transparante uitvoering.
Uitvoering

Voordelig statisch hechtende stickers op maat bestellen? Per stuk of op rol? UniekeStickers drukt en snijdt statisch hechtende stickers in iedere gewenste kleur, grootte of vorm.

Speciaal voor tijdelijke acties, evenementen of wisselende thema's zijn statisch hechtende raam stickers ideaal. U kunt eenvoudig wisselen van uiting, zonder tijd te spenderen aan het verwijderen zelfklevende stickers. Bovendien zijn de statische stickers eenvoudig en meermalig te gebruiken. De voordelen van onze statische stickers op een rijtje:

  • eenvoudig te plakken en te verwijderen
  • herbruikbaar
  • zowel in wit als transparante uitvoering verkrijgbaar
  • in iedere vorm uit te snijden
  • groot of klein, per stuk of op rol leverbaar

Wat is een statisch hechtende sticker?

Statische stickers hebben geen lijmlaag. De stickers blijven uitstekend kleven op iedere gladde ondergrond door de statische lading. Hierdoor zijn de stickers eenvoudig te monteren, te herpositioneren en weer te verwijderen. Bovendien kunnen wij uw statische sticker in iedere gewenste vorm of grootte uitsnijden.

Statisch klevende stickers zijn zowel in wit als transparante uitvoering te bestellen.


Klantbeoordeling