Transparante stickers

transparante-stickers-bestellen7
transparante-vinystickers
transparante-raamfolie
foto-op-glas
Verkoopprijs € 12,37

Gewenste afmeting in cm
Breedte
Hoogte
Uw sticker in een bepaalde vorm laten uitsnijden? Laat uw sticker dan contour snijden. Wij snijden uw sticker dan precies uit zoals u dat wilt.
Contour snijden

Preloader

Bent u op zoek naar transparante stickers met uw eigen logo, afbeelding of tekst? Onze transparante vinyl stickers zijn ideaal voor duurzame toepassingen en geschikt voor zowel binnen als buiten en volledig UV- en waterbestendig! Bovendien snijden wij uw transparante sticker kosteloos uit in iedere wensbare vorm.

Transparante stickers met een lange levensduur

Onze stickers worden gedrukt op professioneel zelfklevend polymeer vinyl met UV-bestendige inkten. Het voordeel van deze stickers is dat ze eenvoudig te plakken zijn, een zeer lange levensduur hebben en ook eenvoudig te verwijderen zijn. Als extra optie kunnen wij uw stickers kosteloos contour snijden. Hierdoor snijden wij uw sticker uit in iedere wensbare vorm.

Een belangrijk punt wanneer u een sticker laat printen op transparant vinyl is dat de kleur wit van uw afbeelding of ontwerp zal niet afgedrukt zal worden. De witte vlakken van uw afbeelding/ontwerp zullen dus transparant blijven. Alle andere kleuren zijn daarbij niet 100 % dekkend. Transparant vinyl is dus niet aan te raden wanneer u deze plakt op donkere ondergrond.

Kleine of hele grote transparante stickers nodig?

Of u nu een paar kleine op maat gemaakte transparante stickers zoekt, of juist hele grote stickers om complete ramen mee te bekleden, wij printen, snijden en monteren (op verzoek) uw transparant stickermateriaal snel en voordelig op maat!

Heeft u vragen over onze transparante vinylstickers of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en toepassingen? Neem gerust contact met ons op. Wij bieden u een zelfklevende oplossing op maat!


Klantbeoordeling